Top billede

Top billede

fredag den 20. april 2018

Endelig hvalpe planer ....

Endelig gik Punktum i løbetid og idag kl. 12.10 blev hun parret med fineste Brown Hunt's Kosmo. Denne parring har jeg set frem til i årevis. Det absolut mest spændende i ens avls arbejde er når man kan begynde at kombinerer linjer af eget avls materiale. Det tager tid at nå her til. Der går år med at lave forskellige kombinationer. Nogle gode andre knap så gode, så skal der sorteres i stærke og svage sider i egne linjer og efter en år række når man her til - hvor jeg har to gode stærke tæve linjer som er forskellige.

De har hver deres stærke og svage sider, men fælles for begge mine tæve linjer er at de er fornuftige i deres hoveder - de har stabile temperamenter, de er dygtige og instinkt stærke mødre og de er godt bygget med gode pelse.

Med præcis denne parring, får jeg forenet mine to tæve linjer. Jeg parre Punktum som er ud af ZigZag's linje, med Kosmo der er bror til Ketchup og ud af Pasta's linje. Det kan kun blive godt :-)

Jeg glæder mig rigtig meget til dette fine kuld hvalpe.
Det ved jeg at også rigtig mange andre glæder sig til. Vi har flere skrevet op til hvalp og det kan jeg godt forstå. Vi venter sorte og gule hvalpe i uge 25.

Det er sjovt at se billedet her under. Så tydeligt et kønspræg der er på de to helt ned til halen. Kosmo er en tæt bygget han med super pelskvalitet - han syntes i alle tilfælde at det var varmt at præsterer i dag :-)