Top billede

Top billede

mandag den 21. august 2017

Bryllups rejse til Norge :-)

Hvilken herlig tur vi har haft til Norge. Bryllups rejse - ja men ikke vores bryllup bare rolig :-) Nej det var Trond og Aase der skulle giftes og det var et helt fantastisk bryllup :-)

Men først vil jeg sige tak til alle jer der passer vores skønne hunde, duer og Østergaard, når vi tager på tur. Uden jer var det ikke muligt at rejse og det betyder så meget for os, at komme på disse ture i løbet af året.

Denne tur startede onsdag og vi nød en skøn morgen tur til Hirtshals, kørte ombord på Bergenfjord en af de skønne færger der sejler Hirtshals-Langesund. Fik lækker morgen buffet på færgen og herefter sad vi roligt og nød turen i Arne Jakobsen Ægget - de fine stole findes på denne skønne færge.

Vel fremme i langesund var vi inde på "vores" lufteplads ved kirken et par kilometer fra færgen - her gik vi en skøn tur med hundene der trængte til at strække ben og det gjorde vi også :-)

Så gik turen til Hans Petter Grongstad og Piia Partanen i Jevnaker. Der skulle vi bo i disse dage og det var SÅ fint, Piia og Hans Petter havde stillet an til os. Eget dejligt rum og badeværelse jo jo vi manglede ikke noget.

Vi havde skønne dage med dejlig træning i området i Jevnaker. Blandt andet to skønne ture ind i skoven til den store myre (mose) hvor Hans Petters bror Esben har en fin hytte. Der nød vi naturen, trænede hunde, spiste dejlige middage og slappede af til lyden af vandet, fuglene og stilheden som kun findes på disse skønne steder, langt væk fra civilisationen.

I Jevnaker nød vi lune aftener ved bålet i Piia's ny etablerede hyggekrog i haven med springvand der rislede og bålpladsen der knitrede, dejlige blomster der duftede. Nøj hvor vi hyggede os, med Baileys, Gin og øl, det var ferie som vi trængte til.

Lørdag var den store dag hvor vi skulle til Hønefoss. Til Trond og Aase for at være del af deres store dag. Men hvilken dag det var !!! Trond og Aase havde lavet en dag for os. Alle hunde vennerne skulle starte hund, på en utrolig flot arrangeret WT. Jeg skulle starte DuDer og Indy, Tommy startede kun Skimmer.

Det var en utrolig hyggelig WT med mange gode grin og sjove indslag. Efter 4 poster havde jeg opnået 64 point med DuDer og 78 point med Indy. Jeg var med i finalen med begge hunde. DuDer lavede en flot finale med 19 point med det var ikke nok til at hente de bedste på dagen. Indy derimod førte inden finalen, med 2 point til Bjarne Holm. Men desværre satte han sig og sked på vejen hjem og det kostede mig min placering for det trak så langt at jeg havnede på 5 point i finalen øv øv - men det var jo min fejl. Indy gjorde et kanon job så jeg var tilfreds.


Herefter blev Trond og Aase viet og det var en fantastisk cermoni. Med skøn sang og en herlig præst der forstod at tale om kærligheden. Vi festede til langt ud på natten med sange, taler, festlige indslag og skønne samtaler med dejlige hundevenner. Det var en helt fantastisk oplevelse at få lov at være en del af.

Tak til Trond og Aase for at netop vi fik invitationen - det var vi SÅ glade for :-)

Nu er vi atter tilbage i DK for en kort bemærkning.... fordi vi tager atter til skønne Norge om en lille uges tid - dejligt vi glæder os. Denne gang er det Mesterskabet vi skal være en del af og det bliver SÅ spændende :-)