Top billede

Top billede

lørdag den 26. januar 2019

Hvalpe planer...

Punktum er parret med Zacho og vi venter forhåbentligt et fint sort kuld hvalpe i uge 11.

Ketchup forsøgte vi at parre med Barn i uge 2 - men det ville ikke rigtig lykkes for de to - så vi må gøre et nyt forsøg til sommer på Ketchups næste løbetid.

Hvalpene efter DuDer og Indy er så småt begyndt at rejse hjemmefra. De første 4 hvalpe er rejst og hvor er det skønt at have hvalpekøbere der beriger os med små messenger beskeder med billeder og små fortællinger om hvordan hvalpen klarer det store miljø skift.

Brug endelig gruppen på facebook flittigt, til at skrive og uploade billeder - det vil glæder mig meget. Jeg kommer til at brug gruppen til at uploade lidt træningstips og lidt video af de øvelser jeg selv arbejder med.

Husk på at træningen ikke skal bestå af en masse apporteringer men mere bestå af selvkontrols øvelser, opdragelse i hverdagen i den daglige omgang med hvalpen, så den får gode manerer.

Vi har valgt selv at beholde Fawn. Hun er ligesom en af de tæver, der bare passer helt perfekt til os og ja vi har egentlig nok hunde - men tiden må vise om der skal ske lidt ændringer i hundeflokken.

Spike kom desværre ud med en C-hofte - ikke lige det vi havde håbet, men sådan er det jo ind imellem. Jeg glæder mig tilgengæld over at de første hunde er røntgen fotograferet i T-kuldet og fine på både hofter og albuer, der iblandt Twitter.

Texas er kommet retur og ham er vi i fuld gang med at træne og det går over alt forventning. En super glad og tryg hanhund, der på alle måder så gerne vil samarbejde. Han var lidt stresset da han ankom - men er næsten nulstillet efter 2 uger i flokken af hunde og sammen med os, der giver klare og tydelige signaler. Det er helt utroligt så hurtigt, ting kan rettes og hundene atter er i balance. Han mangler en uges tid endnu inden den egentlige træning skal påbegyndes. Men vi er igang med små øvelser, som bliv, kontakt og balje er genoptaget så den bliver gjort færdig.

Ellers går tiden med arbejde og for lidt træning af hundene men det bliver bedre, de kommende uger når der falder mere ro på her hjemme.

Jagtsæsonen er forbi og det giver altid lidt mere tid til andet :-)



Brown Hunt's Fawn