Top billede

Top billede

torsdag den 21. maj 2020

8 uger drægtig!


Ketchup i topform og sådan ser hun slet ikke ud lige p.t. - hun er tyk og prustende og ikke fit og hurtig som på billedet herover fra sidste sommer 💖

Ketchup har 63. dag fra første parring lørdag den 30. maj 2020. Så om ca. 8 dage er hvalpene født. Ketchup har ikke tidligere gået tiden ud på et kuld så jeg forventer fødsel i næste uge.

Hun er mægtig i hopla og ikke særligt besværet, så jeg vil tro at der kommer et sted mellem 4 og 6 hvalpe. Vi glæder os til at de små sorte banditter ser dagens lys og spændende om der er hvalpe til jer alle der venter i spænding.

Som altid fødes vores hvalpe i vores bryggers og der bor de de første 5 uger af deres tid hos os. De sidste 3 uger bor de vores kennel område, med adgang til vores store have hvor de kan lege og boltre sig og udforske den store verden.

Det er en stor fordel at hvalpene har mulighed for at gå ind og ud selv, hvilket ofte betyder at vores hvalpe er renlige når de forlader os. Dermed ikke sagt at der ikke kan ske et uheld i deres nye omgivelser  - men så er det ofte fordi vi mennesker ikke er hurtige nok når hvalpen skal ud.

Jeg følger op hurtigst muligt med information og billeder - når hvalpene melder sin ankomst.