Top billede

Top billede

mandag den 5. oktober 2020

Flytningen er klaret....

SÅ har vi afleveret nøglerne til Østergaard og er flyttet ind på Floritsmølle. Det er SÅ fantastisk et sted og vi nyder hver en time.

Alt står i kasser og vi har ingen lamper hængt op og vi kan ikke finde vores ting.... Men hvad gør det når vi har den smukkeste natur lige uden for døren og en stor skøn terrasse hvor vi kan nyde den sparsomme september sol.

Vi har også nået at træne lidt hund på vores fine areal og det er bare skønt og gå omkring for finde vilde æbletræer og buske med både hindbær og brombær - sidst nævnte er knap så velkommen ha ha.

Hundene stor trives i deres nye hundegårde og på det lækre terræn. Alle hundene er faldet godt til og slapper af når de er i hundegård og når de er inde.

Det har været mere hårdt for os at flytte end vi nok lige havde forventet.... :-)  Vi har heldigvis haft et væld af gode venner der har knoklet for os. Hjulpet med at male, hjulpet med at slæbe og gøre rent. Af hjertet tak for det.

Vi kunne rigtig godt tænke os at spise en middag sammen med jer og vise jer vores nye hjem - men jeg har på fornemmelsen at det bliver en julefrokost istedet :-)

Vi har alle travlt med opsamlinger og jagter, og jeg har lige en operation jeg skal igennem den 21. oktober - så lad os se om ikke vi kan finde en dag og spise en god julefrokost sammen og træne lidt hund.

Vi vil I alle tilfælde godt sige jer alle et KÆMPE TAK !!!!