Top billede

Top billede

søndag den 28. december 2014

Vinteren er over os :-)


Åhhh jeg elsker sne og frost og høj klar blå himmel og sol - det bliver bare ikke bedre ! Så jeg skyndte mig ud i det hvide element her til morgen og skød nogle billeder af de skønne poter. Tommy er på slyngeljagt på Tamdrup Bisgaard i dag så, de unge drenge og pigerne hygger hos mig.

I går var vi på Fredsholm på opsamling så vi nyder en afslappet formiddag. Det var en skøn dag på Fredsholm igår. Virkelig mange fine fugle og jeg imponeres hvert år over hvor dygtige skytterne er til at holde deres vildt bestand så flot, velflyvende og ikke mindst holde dem i området.

Jeg fik en stak fasaner med hjem fra Fredsholm og de er slagtet og proppet i fryseren. Er skønt at sætte tænderne i en fasan der har levet et vildt og godt liv, og er aflivet perfekt - jo vi elsker jagten og vi elsker vildt på middagsbordet.

Ketchup var super sej igår - jeg nød virkelig dagen med hende, og træningen bære i den grad frugt. Hun er rolig og nem at føre og i går var vi heldige med nogle fine dirigeringer der helt sikkert bekræftede hende i at det godt kan betale sig at samarbejde.

I første såt havde jeg Indy med ude på en bag post. Han var fuldstændig rolig. Efter få skydninger, var der en pause i skydningen, hvor han lagde sig ned og bare lå og kiggede - perfekt !

Vi var så heldige at der faldt en god fugl til ham. En fin fugl godt 50m fra os død skudt og markeret af Indy. Jeg vovede pelsen og sendte ham på den - han løb direkte til fuglen, samlede op og kom hjem i fuld fart - super lille dreng. Afleveringen taler vi ikke så højt om, jeg kan bare sige at han gerne ville holde den lidt den lækre varme fasan :-) he he !

Senere vovede jeg pelsen igen, sendte ham på en fugl der var lidt levende. Den var desværre lidt mere levende end jeg lige først antog, så da han kom ud til den løb den og Indy kigged desværre bare efter den og tænkte hmm sjov fugl nok ikke den jeg skal hente :-)

Så jeg sendte Ketchup, som hurtigt fik bragt fuglen, og fløjtede Indy hjem og han kom prompte og uden at tage notits af Ketchup som arbejdede på fuglen - det var nu super fint - så alt i alt fik han en fin oplevelse og kunne sættes i bilen igen efter denne såt.

Begge de unge drenge er altid med på Fredsholm alene fordi vi skal sejle og det er bare god miljø træning at komme med ombord på færgen. Op af trapper, ind i elevatorer, gennem skyde døre, og så masser af forskellige mennesker der går omkring dem. Skimmer er stadig ikke helt tryg ved små mennesker også kaldet børn, men det bliver bedre :-) Indy er totalt cool uanset hvad han er i - han er solid på temperamentet det må vi sige :-)

Tak til jer alle for en skøn dag på Fredsholm, nok den bedste jeg har haft i år :-)