Top billede

Top billede

fredag den 26. december 2014

Skønne Juledage med hygge og træning....

Jubiii hvor har jeg haft to skønne fri dage og den tredje er lige om hjørnet :-)

Det er SÅ skønt at have nogle fridage sammen og vi har prioriteret at få trænet hund. Mest fordi vi elsker det og slet ikke kan lade være, så bortset fra de af vores hunde der er skadet (Topper og Pasta) så har resten af flokken fået træning i tre dage i streg :-)

Vi har også fået ordnet en masse på bondegården og det var også tiltrængt. Alle hundeboksene er rengjort og nu hvor frosten har sat ind - er kassen i hvalpeboksen - sat ud i frost vejr, så det forhåbentligt også hjælper på at vi bliver rovmiderne kvit - som p.t. nok ligger i dvale i denne tid. Det er mærkeligt at forsøge at bekæmpe noget som vi ikke synligt kan mærke i hverdagen, men som kun ses når vi har et kuld hvalpe. Forhåbentligt ændre det sig i det nye år.

I dag kom Danny forbi og trænede med os det var rigtig hyggeligt. Vi har savnet at træne med den skøre Waliser, der med strålende øjne kan snakke om Snoops i timevis :-) he he - når altså ikke lige at han drikker øl og spiser alle vores små kager !!!

Ketchup rykker sig helt vildt i disse dage og det glæder jeg mig over. Vi har stadig lidt diskussioner om hvem der vælger apporterings rækkefølgen meeeen hun rykker sig og så er jeg glad.

De kommende dage bliver også lidt travle. Imorgen står den på opsamling for mit vedkommende og slyngel jagt for Tommy's vedkommende, ja han skal faktisk på slyngel jagt i to dage i streg og så skal han på tredjedagen på jagt i Lunderskov med Ove he he de hygger sig de drenge. Jeg skal arbejde søndag og så på opsamling mandag, så hundene blive nok igen lidt slidt :-)

Gamle Silke har fået en lille knude på den ene forpote og er halt på den pote så hun må omkring dyrlægen i næste uge og få kigget på den. Topper er halt på et bagben så han skal en tur forbi Christian og have kigger på det så Tirsdag er nok også fyldt godt op :-)