Top billede

Top billede

mandag den 29. december 2014

Træning på programmet ...

Januar og februar er altid forholdsvis rolige måneder her på matriklen - så det er tid til at lave lidt træning, for de som trænger :-)
I starten af 2015 har vi valgt at lave lidt træning for de som er på vej mod begynderklassen eller kvalifikationsprøven. Vi syntes det kunne være spændende at træne et hold hunde. Målet må være at se om vi kan få dem klar til labrador's kvalifikationsprøve eller begynderklasse i april.

Træningen vil være på vildt, med vejledning i træningen på vildt. Skud træning vil der også være hver gang således, at hundene vender sig til at der skydes for dem, også hvor de ikke skal hente noget :-)

Du kan få flere informationer om træningen under menu punktet Events/Træning.

Det er SÅ skønt med frost og sne og vi elsker at være ude i det klare kolde vejr. Dagen i dag er gået med at træne og lufte hunde og ordne duerne. Vi har lige rigeligt med duer så det er tid til at få aflivet nogle af dem så det må vi have gjort i aften.

Nu vil jeg tillade mig at slappe af og bare nyde denne skønne eftermiddag og aften. Og mon ikke at Tommy kommer hjem fra jagt om lidt og motorsnakker om dejlige oplevelser fra dagen, med røde kinder og strålende øjne jo jo Jagt gør mænd glade !!