Top billede

Top billede

tirsdag den 9. juni 2015

En udstillingschampion er kommet til....

Så er det vidst tid til en lidt mere generel opdatering. Jeg glemmer at få opdateret sidste nyt i mængden af hvalpe dagbøger og arbejdet med hvalpene. Der er nok at se til i denne tid og hvert minut er planlagt i løbet af en dag for at nå hele vejen rundt.

I denne weekend skete der noget helt særligt. Anita Bendix Jensen og hendes sorte tæve Brown Hunt's Pathfinder alias Diesel fik i en alder af 11 år sit sidste af 3 certifikater og blev dermed Dansk Champion. Det er virkelig noget helt særligt at være så priviligeret at opnå en sådan titel. Jeg har opdrættet mange spor champions og Diesel er også en af de mange der har et væld af spor titler. Men at jeg nogensinde skulle kunne skrive en DKCH titel på mit opdrætter CV ja det havde jeg ikke troet.

Jeg har godt nok opdrættet Diesel men æren for at titlen kom i hus kan jeg alene tilskrive Anita's utrættelighed. Anita har trænet og showet Diesel på 87 danske udstillinger og været vinderplaceret 52 gange. At Diesel så i en alder af 11 år kan slå alle de unge hunde på udstillingen det er godt nok helt fantastisk. Diesel har altid haft super fine bevægelser og hun har altid kunnet trave fra de fleste af sine konkurrenter - men det kræver også lige en dommer der har bevægelser som en af sine kæpheste for at dette er en stor værdi.

Jeg er vildt imponeret af Anita og Diesel og glæder mig utrolig meget over at det lykkedes for jer at opnå dette flotte mål. Kæmpe tillykke Anita !

Vi har travlt i det lille hus. Vi træner målrettet med vores to unge hunde men de 3 hvalpekuld tager virkelig alt vores tid. Ind imellem er man helt bims i hovedet af alt det der skal huskes i løbet af dagen med mad der skal serveres, nyt mad der skal sættes i blød så det er klar til næste måltid, papir arbejdet og alle de praktiske gøre mål.

Hvalpene skal have udfordringer og nye legesager at udvikle sig på. De skal alle dagligt have mindst en hygge nusse tur på skødet af os og de skal soigneres og kigges igennem. De tumler og leger meget de to kuld der er kommet ud. Igår opdagede de for første gang hinanden bag hegnet. Det var virkelig sjovt at se dem hilse og starte leg selvom hegnet var imellem.

De store R-ollinger er klart for store til at lege med C-irkus artisterne - så det er godt at der er et hegn imellem de to kuld.

Pasta's trillinger er rykket ind i hvalpegården i kontoret og har fået lidt mere plads at være på. Jo det går over stok og sten.

Vi har fået meldt på en masse prøver så vi kan komme ud og lege med egne hunde når hvalpene er rejst. Vi trænger virkelig til lidt fri og lidt omsorg af hinanden så vi må afsted og vi glæder os meget til vores Norges tur.