Top billede

Top billede

torsdag den 22. juni 2017

Lidt funderinger på den lange bane :-)

Parringer i efteråret og 2018.

Til oktober skal Ketchup gå i løbetid. Det er allerede nu planlagt at hun skal parres med INTFTCH Fendawood Drummer. Så jeg skal på tur til Østrig for at få hende parret. Det bliver sjovt og spændende. Jeg har kigget på Drummer siden jeg så en video af ham som lille. Fulgt ham og hans kuldsøskende.
Drummer er ud af et kuld på 7 hvalpe. Alle er rene i røntgen og bare 3½ år gamle var 2 af dem Internationale Fieldtrial Champions (INTFTCH). Drummers mor er FTCH Ragweeds Greedy. Der er ikke så mange tæver der er Champions, så når jeg ønsker at finde en han i udlandet til mine tæver, så går jeg bl.a. benhårdt efter en han, der har en mor der er champion. Gode tæver, parres aldrig med dårlige hanner.

Da Drummer's kuld blev til, var der også lavet en del overvejelser. Greedy blev kørt til en hanhund uden bys. Det til trods for at David og Stefanie har mange fine hanner selv. Så denne parring har været velovervejet.

Jeg glæder mig til at beholde en hvalp fra dette kuld. Kuldet er p.t. solgt, hvis jeg er så heldig at jeg får det rette køn og antal hvalpe. Der er i skrivende stund bestilt 4 tæver og 4 hanner, mere er det ikke rimeligt at modtage bestilling på. Så vil jeg glæde mig til en tur til Østrig og forhåbentligt et par gode parringer :-) og et fint kuld sorte og gule hvalpe :-)

Du kan se en fin video af Drummer  på dette link.

https://vimeo.com/163215796

I 2018 forventer jeg at parre de to unge damer Brown Hunt's Punktum og Brown Hunt's DuDer. Jeg forventer at Parre Punktum med Indy. DuDer har jeg kørt en hanhund i stilling til, nemlig Suzannes Floyd (Batmoors Birdy Grouse) som jeg har kendt i snart 2 år og som jeg virkelig syntes er en super repræsentant for vores race. Hans eksteriør kunne være bedre men tilgengæld har han alt det som er SÅ vigtigt hos en labrador. Da jeg gerne selv vil beholde en tæve fra denne kombination - så er jeg i tvivl om jeg skal skyde denne parring til 2. løbetid for ikke at få en hvalp - mens jeg har en unghund fra kuldet med Ketchup/Drummer. Vi får se hvad jeg finder på, Navy er også i spil, samt en anden lækker dreng - alle sorte - så de kommende 3 kuld bliver alle med sorte og gule hvalpe.

Trænings tilbud i efteråret.

Inden længe starter A-prøve sæsonen. I den forbindelse kunne jeg godt tænke mig at lokke nogle af de udenlandske deltagere, der alligevel er i DK for at gå på A-prøve, til at undervise lidt hos mig. Så der kommer lidt tilbud til specielt Brown Hunt'erne i denne periode.

Jeg har skrevet til nogle stykker og regner med at få mulighed for at få nogle gode dage i efteråret. Da denne undervisning bliver afhængig af om underviseren også får plads på en A-prøve, vil træningsdagene blive annonceret i god tid - men de kan også aflyses med kort varsel.

De bliver udbudt til Brown Hunt'erne i første omgang - men med kort beslutnings frist så andre også får chancen for at melde på.