Top billede

Top billede

torsdag den 11. februar 2021

Trillingerne!

 

Trillingerne er blevet 5,5 uger gamle og de er SÅ sjove. Det er luksus at kun have 3 hvalpe og de bliver nok også lidt forkælet men det er svært ikke bare at slippe dem løs og have dem omkring sig hele tiden.

Det er trods alt lidt lettere at tørre op efter 3 end et stort kuld på 10 hvalpe. Twitter nyder dem også rigtig meget og leger og nusser med dem hele tiden.

Det eneste problem der er med et lille kuld som dette er at de er virkelig svære at få til at spise. De har rigeligt med mad i deres mors mælkebar og det eneste som de spiser med stor appetit er råfoder Vom og Hundematt. Det bare ELSKER de men jeg må jeg lærer dem at spise tørfoder så de kan overleve når de flytter hjemme fra.

Det er første gang at vi har hvalpe efter at være flyttet til vores nye fine sted. Der er lidt ting der bliver testet og også her er det super rart at det er et lille kuld for så er det lettere at teste om tingene virker og der er allerede justeret om nogen gange!

Det er sindsygt koldt i denne tid og det er også en udfordring for hvalpene. De leger rigtig gerne ude og selv med sne og frost så nyder de det gode vejr, masser af plads og nye udfordringer.