Top billede

Top billede

onsdag den 3. februar 2016

Det går ikke altid som præsten prædiker....

Nu har jeg i nogle dage forsøgt at parre Ketchup med Indy. Et kuld som vi har annonceret og ja en gang imellem så er det ikke så let med disse parringer.

Ketchup bød sig veldigt til allerede fra dag 10. i hendes løbetid, så eftersom Indy skulle parre for første gang så fik han chancen - så han fik lidt dage at øve sig i. Men den unge herre syntes godt nok det var lidt underligt at hende den normalt ret skrappe madamme pludselig var med på den værste.

Indy tog desværre tilløb lidt for længe, så da Ketchup var på 13.dagen så gad hun ikke ham mere, og så blev han da godt nok forvirret. Tydeligt meget højløbsk, læs alle vores hanner var grænse psykotiske :-), så valgte jeg at lukke Paddy ind i varmen og bingo han parrede hende fluks.

Dagen efter var Indy så fuldstændig tosset for at komme til Ketchup, men da var hans chance forpasset og han måtte nøjes med at se til da Paddy fik lov igen :-)

Så i stedet for at vente hvalpe efter Indy - venter vi nu et gult kuld efter Paddy og Ketchup. Det betyder ikke så meget for os, fordi vi ville have lavet denne kombination alligevel blot planlagt til næste år. Nu bliver det så omvendt at Indy får chancen igen næste år :-)

Vi skal stadig beholde en tæve fra dette kuld og vi glæder os meget til at se disse hvalpe som er linie avl på FTCH Bedgebrook Excalibur kaldet Scally, en nu afdød men meget fin labrador.

FTCH Bedgebrook Excalibur