Top billede

Top billede

tirsdag den 26. april 2016

En helt fantastisk weekend er slut :-)

Vi har haft den mest fantastiske og inspirerende weekend. Kursus med Birgitta Stafflund-Wiberg der har rusket og sparket os der hvor vi godt vidste at vi var ømme :-) Dejligt med en dygtig instruktør der sætter fokus på hvor tydelige vi er i vores signaler og kommunikation med hundene. Husker os på at der skal være balance i vægtskålen, hvis vi vil irettesætte så skal vi også rose.

Jeg var så glad for at der var så mange af vores hvalpekøbere der deltog denne weekend og fik udbytte af weekenden. Vi har fået rigtig mange dejlige tilbagemeldinger på denne weekend, det glæder vi os meget over. Det er et stort arbejde at planlægge og organiserer disse weekender og uden Peter Kristensen vores fantastiske frokost maker, Steen Højgaard der venligst udlånte sit fine terræn og huset, ja så havde alt dette slet ikke været muligt - kæmpe tak til Peter og Steen.

Masser af Brown Hunt'ere har vist poterne frem ikke bare på Workshoppen men på prøver i det ganske land :-)

Jonny Damholt og Freja har været på Schweiss prøve 400m/20 timer og blev bedste hund, Gunnar og Runnar var også på 400m/20 timer og opnåede en fin 2.pr. Selv om jeg godt ved at Gunnar helst ville have en 1.pr. så var det din første prøve med et reelt tab. Et tab af sporet på en 20 timers prøve, hvor du selv skal finde tilbage til sporet og videre ud til dyret. Det er dit mål at komme i registret - det var den første test og den klarede I super flot - tillykke til de dygtige drenge.

I DCH var Kurt og Focus afsted lørdag med deres 2. start i A-klassen og sørme om de ikke også vandt klassen denne gang - det er SÅ flot.
Søndag debuterede Jakob og Frej i A-klassen og de var helt suveræne og vandt klassen med mere end 10 points forskel til 2. pladsen - super flot ! Tillykke til drengene med deres fine F'er.

Søndag var Kent og Seven til RJK's apporteringsprøve og bestod - super flot tillykke Kent !

I den kommende weekend skal jeg på prøve med Indy og Tommy med Navy så det glæder vi os til at komme lidt ud og prøve lidt af tingene af. Indy debutere i åbenklasse på WT så det bliver spændende om han kan stå distancen :-)