Top billede

Top billede

tirsdag den 21. november 2017

Dag 50 fra første parring - 8. drægtigheds uge for Ketchup


Så er det snart tid til at gøre klar til at der skal leveres hvalpe. Denne gang var det fragtmanden der satte os igang fordi han leverede dette skøre bade bassin. Jeg har set det i reklamer rigtig mange gange og nu var det på tilbud - så jeg købte det.

Jeg kan sige at det ER sjovt - men det FYLDER enormt meget ha ha ! Jeg var mega glad for kompressoren jeg fik i fødselsdags gave af Tommy for nogle år siden - den var ret behjælpelig med at "puste" bassin-hajen op :-) 
Nå men lidt sjov skal vi jo have. Ketchup skal ikke føde i det men det står i kontoret og "pynter" her til jul ha ha ! Så når hun har født og der er ro på så flytter hun ind i kontoret med basserne i denne skønne og sjove hule :-) Ketchup har godkendt den og syntes at den var ganske fortrinelig :-)  
I dag er dag nr. 50 fra 1. parring, så der er ca. 10-14 dage tilbage inden Ketchup føder. Så derfor bliver der gjort klar til hende. Så har hun tid til at vende sig til bassinet og jeg har tid til at hygge lidt med hende.
Det er den bedste tid - jeg elsker hvalpefødsler og jeg glæder mig endnu mere denne gang - fordi hvis Ketchup føder i næste weekend, så kommer Emilie Assendrup som er dyrlæge studerende på sidste år. Emilie er også datter af min skønne veninde Karin, som jeg har kendt i noget der minder om 100 år. 
Derfor er det skønt at kunne give Emilie en forhåbentlig skøn oplevelse, af en velfungerende tæve der gerne klare sin fødsel selv. Skulle Ketchup få problemer under fødslen denne gang, så får Emilie også den del med i bagagen.

Det bliver så skønt, så Ketchup venligst føde hvalpe den 2. eller 3. december tak :-)

Baggangen er ordnet så hun kan føde når det passer hende. Et lidt mere almindeligt bassin, rene tæpper og så kommer min madras til på et tidspunkt - så skal der hygges med hvalpe fødsel.

I år er mit 22. år som opdrætter, så jeg har taget imod en del hvalpe i min tid, men denne oplevelse bliver aldrig hverdag. Det er lige vidunderligt og fantastisk hver gang og jeg føler mig utrolig priviligeret over at få lov at opleve det.

Ketchup er en utrolig stærk tæve som føder og passer hvalpe som om hun aldrig har lavet andet. Jeg nydet at være omkring hende og se en så erfaren tæve klare sin fornemmeste opgave som tæve så fint.

Vi klar og vi glæder os !