Top billede

Top billede

torsdag den 9. november 2017

World Dog Show 2017 i LeipzigSelvom mit hjerte banker for jagtlabrador, så er jeg vildt stolt af Anita Bendix Jensen som to gange har formået at fører to Brown Hunt'ere, ovenikøbet mor og datter til utrolig flotte udstillingsresultater.
I denne tid er der World Dog Show i Leipzig og Anita er draget afsted med Knirke (NOVCH Rally-B Brown Hunt's Trailblazer). På to dage har de opnået super flotte resultater. Igår blev Knirke Tysk Veteran Vinder og i dag blev hun 4.vinder i veteranklassen på World Dog Show.
Kæmpe tillykke Anita - du er for sej !
Jeg elsker jo statistikke og talte lige lidt sammen. Knirke er stillet på 97 danske udstillinger (sikkert også en masse i udlandet) hun har opnået 60 x Exc, 11xCK og 7 x 1.vinder i Danmark - Det flotte resultat er alene Anita's fortjeneste. I hærdighed betaler sig.
Knirkes mor Diesel er stillet 114 gange på udstilling i Danmark, 66 x Exc, 33 x CK og hele 23 x har hun stået 1.vinder i sin klasse.
Der udover erholdt Diesel alle nordiske spor titler og en RAlly og en LP titel.
Anita ligger ikke på den lade side. Tak Anita for at du har givet dine skønne Brown Hunt'ere så aktivt et liv og for alle de flotte resultater du har opnået med dem