Top billede

Top billede

lørdag den 15. december 2018

Hvalpene er nu 2 uger og 3 dage gamle...

Sikke et fantastisk kuld DuDer har leveret. Det er virkelig et fint og meget harmonisk kuld i alle nuancer af gul. De er stort set ens på vægten, som det ofte er med de store kuld. Her er de så mange om at dele mælken fra tæven at det ikke kan lykkes for en enkelt eller to at stikke lidt af i størrelsen, for det er sjældent at de får diet to gange i streg.

I dag har hvalpene fået der første måltid mad og det spiste de med kæmpe appetit. Jeg havde målt 200 gr. Royal Canin Starter op til dem og sat i blød i vand. Da det havde taget vand ind blev det blendede med yderligere lidt kogtvand - for at få rette konsistens og så det var lunt.

Hvalpene kastede sig over det. Rigtig ofte så tager de bad i maden og går rundt i det - men dette kuld var virkelig sultne, så de bare spiste der hvor de blev sat. Så det var på rette tid at jeg fik gang i fodringen.

Nu øger jeg til to måltider allerede imorgen og jeg skal også have indrettet bassinet så der er aviser i den ene halvdel  - så de kan besørge der. De er allerede nu begyndt at søge udenfor vet bed'et for at besørge så de er bevidst om det, så der er ingen grund til ikke at give dem muligheden for at træne renlighed.

Kuldet har været super fine på Bio-sensor programmet. Nogle af hvalpene er nærmest umulige at stresse og det er jo virkelig imponerende. Imorgen skal jeg prøve at filme et par af hvalpene når de bliver arbejdet med.

De har alle fået øjne og i løbet af de næste par dage vil hørelse komme til. De ligner rigtige hvalpe nu og de er SÅ søde. De er begyndt at gribe om min finger med munden og forsøger også at ruske den - ikke let når man endnu ikke har fået tænder ha ha !

De vil også starte på at lege med hinanden i de kommende dage så det er en spændende tid vi går i møde :-)