Top billede

Top billede

tirsdag den 25. december 2018

Hvalpene er nu 3 uger gamle!

Åhhh hvor jeg bare elsker at have hundehvalpe. Specielt uge 3 er en helt forrygende uge, for der sker der bare SÅ meget. Hvalpene har fået øjne i uge 2, hørelsen er kommet til i uge 3 og i dag hvor de er 3 uger og 3 dage gamle har de også fået tænder.

Det har betydet at de sidste 2 dage er der nogle af hvalpene der har været lidt passive og har sovet en del. Særligt den limegrønne og brune han, samt den pink tæve har været lidt matte og haft lidt ondt. Hvalpe der får tænder, får ofte lidt tynd mave, sover meget, de kan have lidt feber og de er ikke så aktive som ellers. Flere af hvalpene har haft disse symptomer men nogle af dem har haft hele baduljen, så de har været hårdt ramt.

Nu er de alle friske igen og køre for fuld styrke. De spiser atter med stor appetit og NU er der larm i hvalpegården. Det høres tydeligt at de nu bider hinanden, så der lyder højlydte protester. I starten flyver man op af stolen og tror at nogen er kommet tilskade - meeeen det går hurtigt over :-)

Det kan godt mærkes at der er 11 hvalpe - for der går virkelig nogle aviser til, hvalpene sviner i den grad, der er jo 11 der besørger 3-4 gange i døgnet, så de holder os i gang kan man vidst roligt sige.

Nu er der kommet gang i fyrværkeriet her i nabolaget så de første kanonslag er gået af og det har de taget i stiv pote. Det tegner godt at de er helt upåvirket. Vi ser ikke nogen reaktion hos dem.

I går aftes havde vi 10 familie medlemmer til juleaften og mange var ude og hilse på dem og nusse dem lidt og det gik også rigtig fint. I dag har de haft besøg af Nicolaj på 3 år og det var også et hit, så deres prægning fortsætter i fin stil :-)

Hvalpemapperne er sendt ud til alle hvalpekøbere og jeg opdaterer hverdag i Facebook Gruppen F-kuldet 2018 - hvis der er nogen der ønsker at følge kuldet der.

DuDer er ved at kede sig bravt - så da jeg kørte på marken i formiddags for at lave trænings oplæg til Spike og Twitter, så løb hun med efter ATW'en :-) - hun ville ud og træne - så hun fik et par apporteringer på marken og det nød hun i fulde drag.

Jeg har lovet hende at hun må få lidt træning imorgen også :-)

Fortsat glædelig jul til jer alle.