Top billede

Top billede

søndag den 2. december 2018

Piv vi har mistet en tæve hvalp.....

Når man får så stort et kuld er det altid spændende og se om alle klarer sig gennem de første 72 timer som jeg syntes er de meste kritiske i den første tid. Det er i denne tid at hvalpen skal vise om de er intakt og at alle organer fungerer godt.

Vi mistede desværre en tæve hvalp i går eftermiddags. Der var ingen indikation af at noget var unormalt om morgenen, Tommy fodrede og passede DuDer hele dagen - men pludselig lå der en død hvalp i kassen. Den var ganske udspilet på bugen, så noget tyder på at denne hvalp har haft lidt fordøjelsesbesvær eller at noget ikke har virket godt nok. Hvalpen har ikke klaget sig eller på anden vis givet udtryk for at være dårlig.

Det er altid kedeligt at miste en hvalp, men det er bare sådan det er ind imellem. Så nu tæller kuldet 7 drenge og 4 piger.

Alle de øvrige hvalpe har det fint og virker sunde og stærke. DuDer passer dem rigtig fint - men hun er ikke selv stort spisende. Hun har ingen feber - men hun har ikke nogen appetit, så vi køre til dyrlægen med hende i dag kl. 13.00 og får hende tjekket igennem, så at vi er sikker på at alt er godt.

Kuldet bliver et F-kuld så de af jer der venter på hvalp kan begynde at finde et navn med F til jeres hvalp. Anni og Tony har valgt Findus til deres tæve - så dette navn er reserveret men ellers er der frit slag på alle hylder.