Top billede

Top billede

mandag den 23. november 2015

Herligt besøg fra Norge....

Fredag var jeg på sjælland og holde et foredrag for ikke mindre end 52 personer. Det var nogle herlige mennesker og der var super stemning aften igennem - dejlig oplevelse og i en meget smuk jagtstue med meget flotte trofæer. Så det var virkelig en dejlig aften.

I denne uge skal jeg til Nordjylland og holde et foredrag, denne gang i Retriever klubben - det bliver dejligt at møde en masse skønne opdrættere og kommende opdrættere og nogle der måske bare er nysgerrige på hvad dette emne berøre.

I torsdags ankom de søde norske venner Nina og Ellen. De skulle med os på opsamling lørdag og søndag. Det var deres absolutte debut på opsamling for i Norge har man ikke denne mulighed og både Nina og Ellen vil gerne på A-prøve i DK, så de havde brug for erfaring i arbejdet på jagterne.

Det blev to rigtig fine dage. Lørdag fik de fine såter - både med ro under jagten og ingen apporteringer og fine såter med få kontrollerede apporteringer, hvor de begge fik vidst fint dirigeringsarbejde og at begge hundene ville samle anskudt vildt helt perfekt. Det var en kanon fin dag.

Søndag var vi atter afsted og denne gang på et helt anderledes terræn med meget arbejde i skov. Også her vidste begge hunde hvor flot i hånd de var, med fine dirigeringer, flot flot arbejde på løbere og begge fik en del efter apporterings arbejde som vi manglede fra lørdag. Alt i alt helt perfekt !

Det var så interessant at se hvor hurtigt begge hunde tog erfaringer ind i løbet af de to dage og nærmest blev bedre og bedre for hver såt de gik. Det var skønne dage og med alt hvad vi kunne ønske os.

Vi glæder os over at Ellen og Nina fik så fine oplevelser når de havde rejst den lange tur fra Trondheim til Danmark - det var virkelige gode dage. Tak for dejligt selskab.