Top billede

Top billede

tirsdag den 22. december 2015

Glædelig jul !


Et lille Julekort med billeder fra nogle af mange højdepunkter i årets løb.

Det har igen i år været et begivenhedsrigt år med mange skønne oplevelser i dejligt selskab. Tommy og jeg har nydt så mange fine stunder, gode resultater og dejlig tid med jer og hundene.

Vi har ofte refleksioner i forhold til nogle af de ting vi bruger meget tid på. En af dem er alle de mange timer vi bruger på vores dejlige hvalpekøbere for at hjælpe dem igang med det som vi selv elsker så højt - Træningen og prøverne.

I denne tid hvor vi på de sociale medier ser vores hvalpekøbere ønske hinanden glædelig jul på tværs af landegrænser og naturligvis i Danmark, så er arbejdet på mange måder det hele værd. Der er knyttet så mange venskaber sammen netop fordi VI knokler med hvalpetræning og diverse træningstilbud så I lærer hinanden at kende, skaber nye venskaber og nye relationer. Det er SÅ dejligt og vi glæder os så meget over at I altid hjælper hinanden og styrker Brown Hunt familien.

Tak til alle jer der har hjulpet os igennem i sommer hvor jeg var syg, det var ikke gået uden jeres hjælp, det er vi jer meget taknemlige for.

Håber I alle får en skøn og dejlig jul med jeres familier.

Vi ses i det nye år til flere skønne oplevelser.

Glædelig Jul
Tommy og Pernille