Top billede

Top billede

lørdag den 3. september 2016

En helt fantastisk weekend....

Jeg ved snart ikke hvor jeg skal ende eller begynde. Jeg er nærmest lidt bekymret for at skrive dette indlæg af frygt for at glemme nogen :-) håber det går !

Lørdag morgen kørte vi af færgen i Holland og satte kursen mod Danmark. På en eller anden måde så er det rart at køre hjemad og også lidt vemodigt at slippe alle de gode ferie oplevelser og skønne mennesker vi har været sammen med i 14 dage.

Turen hjem var præget af meget vejarbejde og lange køer op gennem Tyskland. Men men ... Når man så har skønne aktive hvalpekøbere der tænker på os hele tiden så kan sådan en tur blive både spændende og nervepirrende.

Jeg startede dagen med at ønske et stort knæk og bræk til alle de hvalpekøbere jeg vidste skulle i ilden denne lørdag. Nogle på Læsø, andre i Norge og nogle ret lokalt i Frederikshåb Plantage.

Som dagen skrev frem kom den ene sms rullende ind på telefonen efter den anden og det var virkelig skønt at kunne følge med i hvordan I klarede jer i løbet af dagen, tusinde tak for det.

I Frederikshåb skulle nogle af de nyeste Brown Hunt'ere debutere på UWT og også et par af de mere garvede. Birgitte med Cali, Svend med Carla havde deres debut i begynderklassen og klarede sig super fint. Begge bestod og Birgitte blev 3. vinder med 92 point - super flotte point og sikke en fin prøve start for jer begge.
I åbenklasse stillede Lena med Fanta - det var deres debut i denne klasse og de to lavede super flotte point på alle posterne, til de nåede til en svær dobbelt markering på linie over vand. Det blev en lidt for svær opgave for Fanta - men Lena var super godt tilfreds. Anne-Grete og Emma stillede også og bestod, Tillykke piger og drenge.

På Læsø var Marlene og Kim afsted på prøve. Kim havde sin debut med Zig Zag på WT og lavede fine point og bestod åbenklassen - Tillykke Kim, god start for jer to. Marlene og Saga bestod også og blev WT5 super sejt. Tillykke !

I løbet af eftermiddagen fik jeg en opringning fra Peter Kristensen. Lørdagen bød nemlig også på Schweissudvalgets Eliteschweissprøve. Ind imellem er det virkelig svært at holde styr på alle de arrangementer - men jeg må erkende at dette burde jeg have haft styr på, som gammel spor entusiast. Men det var glippet for mig, heldigvis glippede det på ingen måde for mine to dygtige hvalpekøbere.

Peter og BH Handy startede i klassen for Registerhundefører og gik et kanon fint spor og lavede en fantastisk og meget hurtig hetz. Fik dermed 1.pr. både på det 1000m lange spor og på Hetzen, super flot og kæmpe tillykke Peter og Handy drengen.

Henriette og BH Kiwi startede i klassen for sportshundefører og de to gik et helt kanon spor. De missede ikke et eneste af elementerne på sporet og efterfølgende lavede de en helt kanon hetz. Det rakte til at vinde denne klasse. Kæmpe tillykke Henriette og Kiwi, sikke et makker par I to er, hvor er det flot, Tillykke!

I det Norske var der 3 Brown Huntere til prøve. Nana og BH Remix startede på Unghundemesterskabet og Helle m/Spica og Jeanette m/Merlot havde deres debut i de voksnes rækker og startede på selve Retrievermesterskabet i vinderklassen eller Eliteklasse som det hedder i Norge.

Det var så dejligt at få sms'er hele dagen specielt et tak til Karin Faurholm der startede UHM sammen med Nana og derfor sørgede for at jeg fik meldinger om hvordan det gik Nana, hvis telefon ikke var helt stabil i de norske alper.

Helle var om nogen uheldig. Spica knald apporterede på aller første post, det er bare ikke fedt specielt ikke på et mesterskab, men sådan er det jo nogen gange og de er ikke maskiner de kære hunde. Efterfølgende stod den så på træning på resten af posterne og her gik det bedre :-)

Jeanette og Merlot gjorde det rigtig fint. Selvom Jeanette syntes at hun på 2 af posterne lavede en arbejdsløsning, der måske var knap så smart, ja så rakte præstationen på dagen til at være blandt de 12 bedste hunde der gik videre til søndag. WAU siger jeg bare - super flot !

Nana og Remix/Turbo kørte alvorligt med klatten. På de 5 poster lavede de 20 20 18 20 18 - SÅDAN skal den ged barberes !! Jo det rakte så til en WT1 om lørdagen !!! Så Nana vandt den individuelle WT - super flot.

Søndagen blev virkelig spændende.....