Top billede

Top billede

mandag den 19. november 2018

7. uger drægtig...

Nøj jeg syntes tiden flyver afsted. Imorgen er DuDer 7 uger drægtig og i skrivende stund er hun lidt utilpas. Hun er nok den type tæve der bare ikke kan lide at være tyk, så hun syntes at alting er mægtig anstrengende og at hun ikke rigtig er tilpas i kroppen.

Hun er stadig meget sulten - men ikke nødvendigvis efter alm. hundemad. Jeg tror at tæverne har det lidt som mange kvinder, at de godt ville vælge noget bestemt at spise hvis de kunne. Hun tigger meget ved bordet når vi spiser og som alle vores tæver når de er drægtige så får hun madrester og hun elsker det.

Dejligt at få lov at ligge på Navy :)
Hun ligger helst i hundesofaen i forgangen. Her er der tilpas køligt og hun kan komme op at ligge - og helst som her - op af noget eller nogen. Vores hus flyder med dejlige hunde senge og puder - men de skal altid helst ligge i lag. Dejligt med en flok hunde der bare elsker hinanden.

Nu er der små 14 dage tilbage og vi er begyndt at passe på DuDer. Hun bliver luftet for sig selv - så hun ikke risikerer at blive løbet ned af nogle af vores vilde unghunde. Hun flytter ikke så hurtigt på sine ben længere så det er ikke let at komme hurtigt af vejen hvis de unge kommer stormende ;-)

I denne uge kommer badebassinet op, ude i baggangen og fødestuen bliver gjort klar således at DuDer kan nå at vende sig til området. Hun er selv født i et badebassin og måske vækker det minder - vi får se :-)

Det bliver SÅ spændende at se hvad hun bærer rundt på i sin tykke mave :-)