Top billede

Top billede

lørdag den 14. marts 2015

En dejlig dag i Brædstrup på WT

Dagen i dag stod på uoff. Working Test i Brædstrup. Det var skønt og smukt forårsvejr og prøven blev afholdt på et skønt terræn. Som altid er der mange Brown Huntere afsted på sådan en dag og det er bare så dejligt at mødes med sine dejlige hvalpekøbere. Vi hygger os så meget i jeres selskab.

Tænkte sådan på hvor priviligeret vi er. Lige inden prøvestart - ser jeg Helle gå i terrænet for at kaste en markering til Marie og vilde Mejse, der lige skal have løbet lidt krudt af. Det er bare sådan det er i vores lille flok. Vi tager hånd om hinanden og hjælper hinanden. Her idag var det Helle der hjalp Marie, men det kunne have været hvem som helst af vores skønne hvalpekøbere. Et sammenhold og en omsorg for hinanden, som vi aldrig må tage for givet og som vi skal værne om. Tusinde tak alle sammen fordi I bare altid er så dejlige, at være sammen med.

Indy blev i dag igen startet i begynderklassen og sikke en forskel fra sidst vi var afsted. Han slappede så fint af mellem posterne og han var helt igennem skøn at fører dagen igennem. Vi sluttede med 90 point ud af 100 og det var jeg SÅ stolt af at han opnåede. Han er så ung og han var så dygtig i dag :-)

Marie og Karen førte også deres to sorte M'er til bestået i begynderklassen. Dejligt at de to unghunde er begyndt at være stabile og at Marie og Karen får valuta for træningstimerne. Tillykke i to skønne piger.

I åbenklasse gik Brown Hunterne super godt - flotte point blev der scoret i løbet af formiddagen og smilene var brede. Eftermiddagen startede de alle på post 1 som absolut var "killer" posten for åbenklassen. En meget lang dirigering med et lidt specielt terrænskift og en skytte placeret midt vejs, tjaaa det var for svær en opgave i dag. Men som vi blev enige om de løb alle i en fin lige linie de første 60m - alle havde så et stop og kunne presse dem lidt længere - nogle længere end andre, men ikke helt nok. Men det var okay - afstanden var mere end vi havde trænet og så er det ingen skam at sige stop og kalde hjem :-) I kæmpede bravt alle sammen - det var super sejt.

I vinderklassen førte Tommy og Navy sig frem i bedste stil. De var super seje i dag de to. De fulgtes dagen igennem sammen med Holger Davidsen og det passede Tommy godt. De to knejter svinger ret godt sammen så der blev grinet en del og en god stemning smitter altid af på hundearbejdet også. Holger og Tessa vandt vinderklassen meget fortjent - de to er et vildt god makker par og Holger får bare det bedste frem i hans fine tæve. Tillykke Holger.

Tommy og Navy gjorde det også super fint og sluttede på 87 point og det blev til en fin 5. vinder - sådan søde skat !!!

Tak til alle for en god prøve og en rigtig skøn dag.