Top billede

Top billede

mandag den 30. marts 2015

Fine resultater på de dygtige Brown Hunt'ere

Jeg nyder virkelig at følge mine dygtige hvalpekøbere og føler mig meget priviligeret over at det går jer så fint.

I denne weekend er der rigtig mange der har været afsted på prøve med hundene og det er en stor fornøjelse at hundene lever så aktive liv med træning og prøver sammen med jer. Det er ikke altid at en prøve går som den skal. Men den dygtige hundefører analysere lidt på præstationen og får alligevel og måske det aller vigtigste med sig hjem - nemlig erfaring !

I lørdags startede Inger og Joan deres unge hunde fra H-kuldet på Schweissprøve. Både hunde og fører havde deres debut i sporverden. Inger og Hovsa kæmpede med sporet og kom desværre ikke ud til dyret. Joan og Holly gik glat igennem til en 1.præmie. Det var to helt forskellig oplevelser på en debut. Jeg ved at Joan og Holly fik blod på tanden. Inger og Hovsa I må ikke fortvivle - på med vanten, mere træning og afsted igen. Næste gang er jeg sikker på at det kommer til at gå super fint for jer også.

Lørdag var Sandra og Finlay også fra H-kuldet til prøve i Tyskland. En uoff. Working Test hvor de lavede meget flotte point. Ud af 80 mulige point satte de kun 4 point til og sluttede dagen med 76 point - super flot !!

Lørdag var der også Brown Hunt'ere afsted på vores lokale uofficielle markprøve C i Horsens. I begynderklassen Tryllede Meyer en Due om til en Fasan og det kostede lidt på præmieringen men jeg kunne tydeligt fornemme at Karen var godt tilfreds med ham og deres fint erhvervede 2.pr. Tillykke Karen.

I åbenklasse bøvlede Kosmo og Anne lidt med dobbelt markeringen og så tryllede Kosmo sørme også i søget så det blev til en 3.pr. til de to :-)

I vinderklassen førte Lene og Demo sig flot igennem til 2.vinder - det køre så godt for de to og det er så herligt at Demo er frisk og kan give den gas på prøverne igen efter hendes lårbens brud.

Søndag var der C-prøve i det sjællandske og her var Michael og Mette af sted med de to sorte banditter og jeg fristes til at skrive at de som altid gør en god figur. Mette og Boogie fik 1.pr. i åbenklasse og Michael og Trille blev 4. vinder i vinderklassen - super sejt og stort tillykke til de dygtige sjællændere.

I det jyske var Annie og Bounty på off. _Working Test i Lisbjerg og lavede en vildt flot prøve og sluttede dagen som WT5 i åbenklasse. Tillykke Annie super flot !

Lena og hendes unge Fanta havde deres debut på Championat spor prøve i Frederikshåb. En svær dag på sporet hvor vi havde fået meget regn om natten og ud af 10 hunde blev der kun givet 3 x 1.pr. - Lena og Fanta klarede sporet super flot og med et enkelt tab opnåede de en flot 2.pr. super sejt !!