Top billede

Top billede

søndag den 1. marts 2015

Working Test på Lykkesholm...

I dag har vi været på Working Test på Lykkesholm. Det var en kold og våd dag - men i skønt selskab med vores dejlige hvalpekøbere. Ja sådan en dag fuld af godt humør, gode grin og fantastisk opbakning af hinanden er faktisk fuld af sol !!

Jeanette og Helle, kørte med klatten dagen igennem. Super flotte point og sluttede dagen med vinderplaceringer i henholdsvis åben og begynderklassen. Kent, Tommy og jeg selv måtte indkassere mindst et nul. Men vi var alle super godt tilfredse og de små kiks kunne ikke slå os ud i regn og blæst :-)

Tak til jer alle for en skøn dag - det var virkelig dejligt at nyde dagen sammen med jer og jeres skønne hunde.

Da vi kom tilbage til bilerne var der tikket to skønne sms'er ind. En fra Joan og Holly som havde bestået brugsprøven ovre i det sjællandske - super sejt tillykke Joan.
Den anden var fra Malene og Angus der havde været til afsluttende prøve på hvalpetræningen i DCH og havde fået en flot 2. plads - Tillykke Malene super flot.

Nu er tæverne luftet og drengene er smidt i hundegård med kødben og så er det vidst tid til lidt kvalitets forkælelse på sofaen, ind til regnen stilner af så Navy og Ketchup kan få en lille hygge stund i haven sammen.

God søndag til jer alle !