Top billede

Top billede

torsdag den 7. maj 2015

Gode nyheder og hvalpe boom :-)

På mange måder er jeg havnet i en virkelig svær situation. Vi når at parre vores tæver og umiddelbart herefter bliver jeg syg. Har voldsomme smerter i nakke og skulder og får konstateret en prolaps og spinal stenose i nakken.

Det har været nogle rigtig drøje uger med mange smerter, for lidt søvn og fornemmelsen af ikke at kunne holde til noget og ikke få noget fra hånden i hverdagen. Jeg er normalt et aktivt menneske men de seneste uger har jeg sovet til middag hver dag og hele tiden tænkt over hvad jeg har lavet og bestemt også tænkt over det jeg ikke får lavet og passet.

I går fik jeg besked om at der ville gå 5 måneder og måske med en omvisitering kunne det skæres ned til 2-3 måneder. For mig virkede det helt uoverskueligt at skulle have ondt så længe og være deltids syg i så mange måneder.

I dag kom så en meget glædelig telefon opringning. De havde fået et afbud hos Silkeborg Rygcenter den 20. maj kl. 09.10 om jeg var interesseret i den tid ..... OM JEG VAR !!! Jooooo den snupper jeg. Åhhh hvor er det fedt at der endelig er en læge der skal kigge på mig og vurderer hvad der kan gøres fremadrettet :-) Jeg føler mig SÅ heldig !

Tommy har lovet at tage fri og tage med til Silkeborg så vi er to der kan lytte og forhåbentlig forstå de oplysninger vi får med os den dag.

Ellers kan vi berette at både Ketchup og Zig Zag har født et fint kuld hvalpe. Vi har lidt hanner til salg men tæverne er reserveret.

Begge tæver klarer deres opgaver super fint og Ketchup hjælper med at passe to af Zig Zags hvalpe da et par af ZZ's hvalpe er meget små - så får de lige lidt luft med kun 8 søskende - og det er så to af de største drenge i ZZ's kuld der er flyttet ind til Ketchup.

Skønne Ketchup passer hvalpene super fint og har taget de to små drenge til sig som sine egne. Herligt når tæverne kan hjælpe hinanden.

For at sikre os at hvalpene bliver præget og socialiseret godt nok, så har vi brug for hjælp til pasning af de to hvalpe vi skal have til henholdsvis Norge og Sverige - hvis nogen skulle have lyst til at "låne" en hvalp fra den 26. juni til den 14. august, så vil det være en stor hjælp for os. Send os en mail hvis du er interesseret i at hjælpe med denne opgave.