Top billede

Top billede

torsdag den 15. oktober 2015

På besøg hos Magtor og papirer på Paddy :-)

I dag har Tweed og Paddy været på besøg hos Christian Hembo - Magtor ! Paddy var så nem at undersøge og behandle - han bare stod der og blev rusket rundt i. Christian fandt lyn hurtigt ud af at det var den 10. bryst virvle der var skæv og som følge af det var Paddy stiv i hele midten af ryggen og låst i bækkenet, så han fik den helt store tur.

Det er altid en stor oplevelse at se en hund blive behandlet. Få en pause på 15-20 minutter få en ny behandling, hvor det kan ses på hunden at den faktisk syntes det er rart. Paddy blev markant mere fjedrende i ryggen, hans bække blev mobilt igen og han kunne dreje sit hoved både til venstre og højre.

Tweed var fin i sin bagpart og det var egentlig det vi kom for at følge op på efter at Christian så hende på Magtor aften hos os for 3 uger siden. Så det var dejligt - til gengæld var hun øm i højre skulder og venstre albue og efter at Christian havde arbejdet med hende så haltede hun på venstre albue hmm. Vi håber at det er en spring skade, så nu står den på smertestillende og ro i 10 dage. Luftes i snor og ingen træning andet en spor. Pyha !

Cæsar var også med inde og blive kigget lidt på. Nøj han er ikke ret godt socialiseret og var vildt bekymret for alt og alle. Åhhh, det er skønt at få en hvalp retur som man så kan knokle for at rette op. Til gengæld vil han rigtig gerne apporterer og det er jo dejligt. Nu er jeg på vej i skoven for at spore med ham og se om han kunne syntes, at det var sjovt.

De næste dage kommer til at gå med at traske rundt og hilse på alle mulige og umulige mennesker, dyr og andre hunde og få lidt på opleveren.

Jeg glæder mig til træningen i aften, det må blive Cæsar der skal med og så må det blive Tweed der slapper af :-) Vi får se om han vil lege med eller om det bliver for stor en mundfuld for ham.