Top billede

Top billede

onsdag den 1. marts 2017

Marts - nu må det snart blive lunere....

Lærken synger på marken og vintergækker og erantis myldre frem i haven. Tæverne går i løbetid og det har betydet en travl tid for vores drenge - hvilket de helt sikkert glæder sig over :-)

Paddy er i dag blevet far til et stort flot kuld i Finland. Susanna der ejer Iiris har sendt mig en skøn messenger besked her i formiddag. 10 flotte hvalpe har Iiris født. En sort tæve, En sort han, 4 gule tæver og 4 gule hanner. Jeg har grint en hel del over dette for Susanna er ikke SÅ vild med at få gule - så det sidste hun sagde til Paddy var at han ikke skulle lave for mange gule - men der tror jeg så lige at Paddy var lidt vel døv :-)

Disse hvalpe blev lavet den 31. december og den 1. og 2. januar - så det var en rigtig hyggelig start på det nye år, at have de to søde finnere på besøg. Tillykke til Susanna og Iiris fra kennel Waterfowler i Finland, med de fine hvalpe.

Her i huset er DuDer gået i løbetid, det er altid lidt specielt når det er første løbetid men hun er nu ret upåvirket af det og hannerne har tjekket hende men er også ret uinteresseret, det er faktisk dejligt at ens tæver vender sig til, at hannerne snuser dem uden at det betyder noget som helst.

I slutningen af denne måned kommer Trond Gjøtterud og Åse Ramsrud atter til Danmark for at holde kursus hos os. Det bliver atter en skøn weekend med masser af sjov og hygge, sammen med mange skønne mennesker. Det glæder vi os meget til.

Foråret må gerne snart melde sig med lidt lunerer grader - og knap så meget regn - nøj hvor jeg syntes vi trænger til bedre vejr og sol masser af sol.