Top billede

Top billede

fredag den 21. august 2020

Blodøre....

 For snart en måned siden fik Navy et blodøre. Det var så stort og voldsomt at dyrlægen lagde ham i narkose og tømte øret og syede en svamp på øret. Desværre er det kommet igen. Vi har ikke den store erfaring med blodøre - ja det er faktisk første gang vi har en hund med blod øre så vi aner ikke hvad dette bære med sig.

Navy fungere sådan set fint den første uge - så begynder øret at hæve igen.... øv Navy bliver nu sat på en ret høj dosis prednisolon i 10 dage - herefter tømmes øret uden bedøvelse hvilket Navy tager helt afslappet så det er åbenbart ikke ømt længere. Vi sendes atter hjem med prednisolon i samme høje dosis og skal så efter 4 dage trappe ned på halv dosis.

Det når vi så ikke for øret hæver igen.. så nu står den på endnu en gang bedøvelse og tømning af øret og rensning af øreflappen og igen en svamp syet på...  Spændende om det virker denne gang.

Navy er ret upåvirket af det hele og syntes at livet er ret godt .... det er mest os der syntes det er skrækkeligt med det øre ....