Top billede

Top billede

mandag den 24. august 2020

Gode tæver til parring.

Indy har fine Astraglen Wye alias Faith til parring og hun er virkelig en sød og sjov tæve. På en måde lidt blød og forsigtig og på den anden måde virkelig fræk. Hun er herlig at have omkring sig - og virkelig hurtig og stilfuld i terrænet. Hun er ejet af Kennel Batmoor v/Iben Pytlich og Thomas Plambeck.

Oliver Kiraly var forbi os igår og træne lidt. Han var på vej til Tyskland og havde Kingsdale Meadow Crossby med som er efter Indy og Holy Auguzannis. En skøn unghund der i den grad ligner vores Canvas. hans bror. De har begge fået deres mors lidt crazy legs - så vi var ret enige om at det skal styres en lille smule, uden at tage for meget pust fra dem. Til gengæld er de super lækre på temperamentet - præcis som Indy og Holy. 

De arbejder så let med linjer og er super stop lydige, de går gennem alt terræn uden at tøve - faktisk mere så man ind imellem bliver lidt bange for at de kommer til skade. Oliver kunne fortælle nogle ret vilde historier om Crossby ha ha.

Skønne unghunde og jeg glemte at tage billeder så dumt af mig. De var meget forskellige af udseende - Canvas er en lille kraftig hanhund - Crossby er en lidt større og knap så kraftig i bygningen.

Dejligt at se ham og ikke mindst Oliver.

I næste uge kommer INTFTCH Fendawood Dark Velvet til parring med Indy. Det er en virkelig lækker sort tæve som er søster til Fendawood Drummer, som er far til T-kuldet, vores Twitter - så det bliver lidt sjovt at se hende og møde Martina der ejer hende og kommer hele den lange vej fra Østrig.

I sidste uge var jeg på prøve med Twitter og Fawn, Tommy var afsted med Canvas.  Alle 3 hunde fik en 2.pr. og det er sådan set helt ok .... der er bare lige det at vi kommer efter en 1. pr. ha ha!

Fawn og Canvas havde små marginaler vi lige skal have tunet på. Fawn fordi hun bare er vild på den skønne måde og jeg kan godt lide vilde unghunde - men nu tæmmer vi lidt på løvinden når hun kommer hjem fra Norge.

Helle Stockfisch har nemlig hentet hende igår og skal have hende til den 7. september, hun mangler en hund at fører på det norske unghundemesterskab - så hun spurgte om hun måtte låne Fawn med og det må hun selvfølgelig gerne.
Spændende om lille Fawn opfører sig bare en anelse pænt for hun er jo min frække gule bandit og hun er allerede savnet helt vildt her i huset.

Vi er i fuld gang med vores flytning. I den kommende weekend skal vi lave udendørs hundegårde til hundene altså mest noget med belægningssten og det starter vi på fredag og fortsætter lørdag....

I den indvendige del af huset skal vi i denne uge nå at gøre rent og male vægge, samtidigt med at jeg skal nå og pakke alt der bestilles i Dummyshoppen inden vi lukker på fredag.

Det bliver en hektisk uge og hvis nogen kan hjælpe så meld jer endelig under fanerne - jeg mangler i den grad nogen der kan bidrage med noget mad eller kage i løbet af fredag eller lørdag...

Billedet herunder viser stalden inden vi startede - det bliver SÅ spændende at vise jer et billede af stalden når den er bygget helt færdig. Allerede nu ser det ganske anderledes ud :-)