Top billede

Top billede

fredag den 28. august 2020

Flytning....

 

Som tidligere nævnt har vi solgt Østergaard og købt Florits Mølle i Klovborg. Vi flytter i tiden fra den 1. september og så længe vi nu skal være om at flytte et helt liv, en butik og 10 hunde til Klovborg :-)

Det bliver fantastisk at få mere plads til Dummyshoppen og at få lov at indrette en helt ny hunde afdeling - det glæder vi os virkelig meget til.

På Østergaard har vi 6,5 hektar jord - og nu får vi 14,4 Hektar jord. Vi har to små vandhuller nu - men vi får et stort dobbelt vandhul adskilt af en tange, der går hele vejen over vandhullet, så det er delt i to. 

Vi får skov, brede levende hegn, marker og mose, kuperet og fladt, hvad mere kan man ønske sig når man elsker at træne hund :-)


Det bliver skønt at få mere plads i Dummyshoppen og ikke mindst at Tommy får to nye legehuse :-) Jeg tror også at hans legekammerater Bob (Bobcatten) og John (Traktor John Deer) syntes rigtig godt om at de får deres ejet hus at bo i sammen med alt det andet store maskin kram. 

Tommy får en super fint værksted med varme på så han kan skrue i Power Poofere sommer og vinter uden at fryse eller få det for varmt fordi der både er varme på og en stor port der kan åbnes.

Vi kommer ikke til at have B&B mere meeeeen vi har naturligvis 2 gæste værelser til alle vores skønne venner. 

Vi kommer til at bo tættere på vores skønne norske venner Trond og Aase, så det bliver herligt at ingen af os skal køre så langt når vi skal træne sammen og vi begge har fine terræner.

Suzanne og Brian, Marlene og Kim, Lasse og Marlene kommer også tættere på os men der er også gode venner der skal køre lidt længere for at besøge os og det håber vi meget at I vil ellers køre vi til jer 💕

Vi glæder os rigtig meget til alle de fantastiske gode timer vi skal have her på denne skønne plet.

Lige nu er vi i fuld gang med at pakke Dummyshoppen ned, naturligvis med gode venners hjælp. Vi føler os SÅ priviligeret over at så mange mennesker har tilbudt at hjælpe os det er fantastisk og hvor har vi allerede nu fået mange gode grin... 

De næste dage bliver hårde men også spændende......