Top billede

Top billede

lørdag den 22. august 2015

Super dejlige sommer dage ...

I dag har Brown Hunt'erne været ude og vise poterne frem :-)
I det sjællandske har Heidi og Saldo igen lavet et top resultat, denne gang på UWT hvor de på 6 poster opnåede ikke mindre end 4 x 20 point som er max. Det rakte til en flot 1.vinder i åbenklasse - tillykke Heidi.
Ida og Balladen var også tilmeldt og bestod begynderklassen - super sejt ! Tillykke Ida.
Brown Hunt's Turner


I det jyske har region Centrum holdt et stort uofficielt arrangement i Kulsø, hvor Dorte og BH Hanne har bestået brugsprøven, tillykke Dorte.
Vibeke og BH Turner har været på skue og opnåede et flot SL (særdeles Lovende) og blev 2. vinder i baby klasse hanner - Tillykke Søren og Vibeke.
På C-prøven var Anne og Kosmo afsted og fik en flot 1.pr. i åbenklasse og sluttede dagen som Bedste hund - Tillykke Anne.


Her hjemme på Østergård er vi i fuld gang med at gøre klar til maleren der kommer og maler indvendigt i huset mens vi er på Norges tur. Det betød en større oprydning og sortering i skabe og skuffer og en tur på genbrugspladsen - men nu er der klar til malerrullen på første salen. De næste dage går med at gøre underetagen klar.

Den fine nye Transporter har Tommy lavet klar til Norges ture. Nøj hvor er den godt nok blevet fin. Alt er ny lavet i bag, med nye kasser til hundene og garderobe til os i hver vores side - præcis som i den gamle, men bare endnu bedre. Skønt at skulle af sted i så fin en bil.

Igår var vi på vores første prøve i RJK. En rigtig fin prøve, RJK's apporteringsprøve. Lidt sværer end DRK's begynderklasse. En enkelt markering på land på ca. 50m, og tilsvarende på vand. Et søg som igår var ganske bredt men kun 30m dybt, men i høj vegetation, af græs og tidsler. En dirigering på 35m som igår var skråt væk fra vandhullet ud på en åben græs mark.

Navy og Tommy havde katalog nr. 1 og de fik det godt nok til at se nemt ud. Alle markeringer blev bragt hurtigt og i søget hentede han hurtigt alle 4 stykker vildt. Dirigeringen havde han to korrektioner på og så var den hjemme, men prøven var også i den lette ende for Navy drengen :-)

Skimmer og Tommy havde katalog nr. 8 og de gik en rigtig fin prøve men bøvlede noget med dirigeringen og Skimmer låste for Tommy, så selv om den kom hjem var det ikke godt nok til at bestå - det syntes vi var rigtig fint, en dirigering skal være overbevisende ikke tilfældig, så de to får lov at prøve igen.

Indy og jeg havde katalog nr. 19 så vi var dagens næst sidste og havde godt nok ventet længe, hvilket ikke er så befordrende for mine nerver :-)

Men i guder Indy var så sej. Han plukkede markeringen på land, lavede en super fin aflevering, gik fin fri v/fod, bragte lyn hurtigt 4 stykker vildt i søget. Hentede lyn hurtigt vandmarkeringen og så lavede han en super flot dirigering direkte til området og hjem. Jeg jublede indvendig over den fine kritik vi fik af dommer Torben Luxhøj, som roste os for smukke afleveringer, flot fri ved fod og super opgave løsninger, jeg var totalt høj !!!

Inden prøven havde jeg væddet med Tommy om hvorvidt de ville sige at min fri ved fod var flot eller utilstrækkelig. Behøver jeg at sige at Tommy skylder Pizza :-)

Vi træner hårdt på fri ved fod Indy og jeg og det giver resultat - han bliver bedre og bedre og vi træner videre :-)