Top billede

Top billede

lørdag den 1. august 2015

En dejlig dag på smukke Brahetrolleborg.

Vi har været på B-prøve på Brahetrolleborg i det sydfynske. En rigtig god prøve, syntes vi.

Det er ikke altid let at lave en begynderklasse bare lidt interessant men denne prøve var rigtig godt tilrettelagt med gode elementer.

Vores to unge drenge gik en rigtig god prøve begge to og opnåede en fin 1.pr. De har nu begge 2 x 1.pr. i begynderklasse, men de er langt fra klar til åbenklasse. Der er masser af små ting som de skal blive mere solide og erfarende i, den kommende tid - så resten af året står på træning og stille og rolig opbygning til næste klasse.

De er begge tilmeldt Unghundemesterskabet på søndag og ligeledes det norske unghundemesterskab så vi har stadig lidt prøver i år som de skal deltage på :-)

I åbenklassen i dag stillede ikke mindre end 4 Brown Hunt'ere og sikke nogle dygtige nogle af slagsen. Anne Grete og Emma var dog lige tændt nok i dag så der kom lyd på Emma og hun måtte inkasserer et D. Øv øv håber at AG er ved godt mod trods alt.

Heidi og Saldo, Lene og Fern havde deres debut i åbenklasse på B-prøve og det gjorde de super flot. Jeg var så heldig at se Heidi og Saldo gå en virkelig solid og meget flot prøve.

Den tredje Brown Hunt'ere var svenske Eva Svenssons Brown Hunt's Minna, som gik en solid prøve og sluttede som bedste hund for den dommer der dømte Eva. Desværre var der kun præmie til en Bedste Hund i klassen så den gik til en yngre hund, men dejligt at vide at dommeren syntes godt om præstationen - Tillykke Eva - det var jeres anden 1.pr. i åbenklasse, hvilket kvalificere jer til vinderklasse i Danmark på B-prøverne. Alle tre tøser og deres fine poter er nu kvalificeret til åben A til efteråret :-) Tillykke til de super dygtige piger.

Michael og Miverto Vega havde også deres debut i åbenklasse i dag. Vega er efter vores nu afdøde men stadig meget savnede hanhund Miko og Brown Hunt's Panic (Pasta's søster). Derfor har hun en stor plads i vores hjerter og må naturligvis nævnes idag. Michael og Vega gik en virkelig flot prøve i dag og opnåede også en flot 1.pr. i åbenklassen. Tillykke Michael.