Top billede

Top billede

søndag den 23. august 2015

Fantastiske flotte resultater....

Denne weekend vrimler med super flotte resultater. Hvor er det fantastisk at være opdrætter når man får lov at følge sine hvalpekøbere udvikle sig og blive utroligt dygtige sammen med deres lille Brown Hunt'er.
Jeg glæder mig over de flotte resultater der ustandselig strømmer ind. Tak fordi I er så søde at I altid tænker på at sende mig en sød sms, et dejligt billede eller en sød mail. Jeg bliver altid rigtig glad for at høre fra jer :-)

I dag var det Henriette Vincent der var først på sms'en. Henriette og Brown Hunt's Kiwi var igen i år udtaget til Nordisk Mesterskab i Vildtspor, som løb af staben i det Svenske i denne weekend i år. Der blev sporet i 2 dage i streg og i dag har de blandt andet løst det sværere spor på tegningen.
Henriette gik til en fin 1.pr. lørdag og også i dag gik hun til spor slut uden tab og blev noteret for det 3. bedste danske resultat - super flot. Det danske hold blev sølv vindere, slået med 12 point af de dygtige svenskere !

Med denne flotte præstation er Henriette Vincent og Brown Hunt's Kiwi blevet to flotte titler rigere, nemlig Svensk Vildtspor Champion SEVCH og Nordisk Vildtspor Champion NORDSCH(V) !!!

Kæmpe tillykke Henriette det er SUPER flot af jer - sikke et år i har haft i år. Vinder af DM i Vildtspor og med på sølv holdet ved Nordisk, 2 nye titler og hvem ved hvad der mere kommer - hvor er jeg super stolt af jer !!!

Nordsch(v) Sevch Novch Dksch(v) Brown Hunt's Kiwi og apporterer kan hun også - mageløse Kiwi og Henriette !!!


I DCH har Brown Hunt'erne godt nok givet den gas i dag !!

I B-klassen blev Kurt Laursen og BH Focus nr. 3, og det syntes jeg jo er vildt flot men Kurt var slet ikke tilfreds og det er godt nok at sigte højt :-) Tillykke Kurt og Focus.

I A-klassen blev Jørgen Andersen og BH Maja nr. 2 med hele 275,5 point og dermed var den anden oprykning til E-klassen hjemme. Maja er således E-hund i 2016,  kæmpe tillykke Jørgen og Maja.

I lille Nordisk Rondering løb Elly og BH Frisko med 1. pladsen i dag, super flot i deres første sæson sammen har Elly gjort Frisko til Ronderingshund. Kæmpe tillykke Elly og Frisko.

I lille Nordisk spor blev Rolf Otendal og BH Surfer nr. 2. Hvor fantastisk er det lige at der er to Brown Hunt'ere placeret ved Lille Nordisk - Jeg er i alle tilfælde super stolt - Tillykke Rolf og Surfer.

Elly og Frisko

Brown Hunt's Focus