Top billede

Top billede

lørdag den 2. januar 2016

Dejlige fri dage .... mens vi venter...

Vi har haft en del skønne fri dage som er blevet brugt i selskab med gode venner. Masser af hundetræning og i dag har vi også fået malet lidt på for gangen og op ad mod første salen - jo jo der sker da lidt i ny og næ.

Vi havde en skøn nytårsaften sammen med Marlene og Kim, Ulla og Peter og en hel flok hunde. Det er efterhånden ved at være tradition at vi holder nytår sammen, og det fungere rigtig fint med alle vores hunde sammen og så er vidst alle lidt Casual så vi er ikke til den vilde ståhej :-)

Igen i år var det super hyggeligt og med skøn mad. Kim og Marlene havde den skønneste elg steg med som Kim tilberedte til UG kryds og slange - nøj den var god :-)
Peter brillierede som sædvanligt med det ene kunstværk efter det andet og nøj hvor smagte det godt. Dejlig forret og skøn dessert. Det er nu nemt at holde nytårs aften når gæsterne laver det meste af maden - tusinde tak søde venner det var en dejlig aften !

Vi går nu og venter på at Zig Zag skal føde lidt hvalpe - hun er ved  at være ret rund så min første prognose om at hun nok bar på et lille kuld - er jeg ved at trække i land igen. Zig Zag har altid været SÅ svær at bedømme for hun bærer sine kuld rigtig flot - tæt på kroppen intet der hænger og svinger og det gælder stadig - trods flere drægtigheder på bagen.

Paddy skal være far til dette fine kuld og vi glæder os rigtig meget til at følge kuldet og se hvor fine de bliver. Der er bestilt hvalpe til flere forskellige formål i dette kuld så jeg glæder mig meget til at få lov at følge hvalpene hos deres kommende ejere.

Ellers går det nu meget stille og roligt. Det har været skønt at kunne træne hund i flere dage i streg omend det i dag var bidende koldt.

Sluttede dagen i dag med at tage i svømmehallen med de fleste af hundene - de fik en rigtig god tur i bassinet og nu er der ro :-) Alle er trætte og vel tilpasse. Imorgen står den på træning i potepower regi og så skal vi male færdig - så der får vores egne hunde fri - de må nøjes med en god lufte tur :-)