Top billede

Top billede

torsdag den 12. maj 2016

Gåse vingen og onkel Indy

I dag er hvalpene præcis 6 uger gamle - de er så stærke og meget nysgerrige. De leger og tumler og kommer rundt i haven, uden nogen tøven.

I dag har de jagtet lidt med duerne, på en lille tur rundt i gårdspladsen, det var bare sjovt syntes de. Duerne er vant til vores hunde så de gider nærmest ikke at flytte sig for hvalpene, så de får rig mulighed for at øve snig, angreb og skuffelse he he !

De fik også besøg af onkel Indy i dag. Han er egentlig ikke deres kødlige onkel men den søde onkel, der finder sig i alt fra de små bæster. Han syntes de er søde og lidt tossede. Men jeg fik taget lidt billeder af deres første møde med en voksen han, som ikke lige var deres far.

Så fik den gåse vinge og lege med i haven - det var bare et hit og de nød at kapre deres bytte og suse rundt i deres telt system - det er virkelig også et stort hit at lege i.

De ville alle gerne slås om vingerne så det var dejligt at se stort gå på mod hos dem alle 4. De slås og trækker og kapre og spurter væk med deres bytte.

Nyd videoerne af dem her under.