Top billede

Top billede

fredag den 8. juli 2016

100 års fødselsdag og skønne gæster fra Norge :-)

Endelig er der lidt tid til at opdaterer hjemmesiden.

I lørdags holdt vi 100 års fødselsdag med skønne venner, familie og en del hundetosser :-) og sikke en pragtfuld dag.

Vi fik mad leveret fra Castberggård. Der har vi før fået mad fra og vi er aldrig blevet skuffet heller ikke denne gang. Vi fik utrolig lækker buffet og vi nød den gode mad dejlig vin og øl, omgivet at alle jer som vi holder så meget af.

Vi havde en helt fantastisk fest. Vi havde inviteret 100 - det måtte være rimeligt på en 100 års fødselsdag, og der kom 65 og fejrede os. Det syntes vi er helt utrolig flot i denne sommer tid og vi havde en virkelig skøn dag, aften og nat. Flere af vores venner kom langvejs fra, Nina og Ellen kom helt fra Norge. Holle kom helt fra det nordjyske og Lena fra sydjylland, tænk at have venner, der rejser så langt for at fejre os - tænk at have venner og familie der er så skønne at være sammen med, det er helt unikt.

Tak til alle jer der gjorde denne dag, så helt igennem unik. Tak for alle de utroligt flotte gaver.

Om eftermiddagen dansede vi Linedance, det fik de store grine flip igang. Vi havde det så sjovt og jeg tror godt jeg kan sige at alle hundefolkene aldrig har holdt en linje så ringe ha ha - men vi havde det skønt.

Nogle blev hængende til langt ud på natten og det var rigtig dejligt. Vi fik sunget skønne norske sommer sange, lidt gasolin og da vi alle var enige om at vi havde drukket rigeligt - ja så gik vi over til små glas, et lille shot kan man vel altid have indebords ha ha.

Selvom vi gik i seng kl. 03 så var vi oppe og nogenlunde friske kl. 8.30. Spiste skøn morgenmad sammen, fik ryddet lidt op og så besluttede vi at træne hund. Med lidt tømmermænd fik vi stavlet os ned i marken og fik lavet nogle pænt svære opgaver for de unge hunde så de gamle måtte vise vejen - men det var nu en fin måde at slutte en 100 års fødselsdag på med hundetræning søndag eftermiddag.

Tak Cha, for dit altid sprudlende humør selv med tømmermænd.

Nina og Ellen fra Norge blev hos os til onsdag. Det var SÅ dejligt at have dem på besøg, vi svinger så utroligt godt med disse to skønne norske kvinder og vi fik så mange gode snakke, gode ture og naturligvis hunde træning, vores fælles passion.

Det er helt skrækkeligt at vi ikke skal en tur til Norge i år - vi savner ferie og afslapning i Norge med skønne trænings timer i den fantastiske norske natur. Men I år går turen til England og vi glæder os til at få denne skønne oplevelse med i bagagen. Vi kommer til Norge i 2017 ingen tvivl om det :-)