Top billede

Top billede

søndag den 12. juli 2015

Flotte resultater til Brown Hunt'erne

I denne weekend har jeg arbejdsweekend og besøg af skønne venner fra Bornholm :-) Det har virkelig været nogle skønne dage med gode snakke, hundetræning, god mad og hygge. Tak Ida, HC og Astrid for dejligt besøg, det var SÅ skønt at se jer !

Brown Hunt'erne har vist poterne frem og det har været med maner i dag ! Hvor er jeg priviligeret at have så dygtige hvalpekøbere der laver så flotte resultater !

I det sjællandske har Ida og NORDVCH DKSCH(V) SEVCH NOVCH Brown Hunt's BalaLaika været på uoff. WT i Begklassen og bestået med glans og sluttede dagen som WT2 !!!! - skisme sejt af sådan en spor champion, at svinge sig lidt rundt på Working Test med så flot et resultat - godt gået og kæmpe tillykke Ida og Laika !

Mette og Rally-B Brown Hunt's Boogie startede i dag i vinderklassen og gjorde det kanon flot så de sluttede dagen som 1.vinder i vinderklassen - WOOP WOOP !!! kæmpe tillykke Mette og Boogie !!! Sikke fine resultater I tager hjem gang på gang !

I det jyske har Peter og Brown Hunt's Handy været  på 400m/20 timers schweissprøve. Peter er super dygtig og har ført sin anden hund Brown Hunt's Dusty til Vildtspor Champion i alle de nordiske lande inkl. Finland. Nu er han igang med sin nye Brown Hunt'er Handy og også Handy fører Peter til topresultater. Da de startede på 400m/3 timer fik de 1.pr. og blev Prøvens Bedste hund. I dag fik de igen en flot 1.pr. og løste sporet på bare 9 minutter. De sluttede også dagen med at blive Prøvens Bedste hund.

Det er ikke helt tilfældigt at Peter fører hundene til så flotte resultater - det er mange timers træning i skoven, en utrolig nørded tilgang til sporarbejdet og en meget dygtig hundefører der læser sine hunde super godt. Kæmpe tillykke Peter og Handy !!!