Top billede

Top billede

onsdag den 8. juli 2015

Hvalpe træning...

Jeg er så heldig at Jeanette igen har sagt ja til at hjælpe mig med hvalpetræningen af de tre kuld hvalpe vi er igang med at sende ud i livet.

Det er virkelig et privilegie at have en så dygtig pige til at hjælpe os og det sætter vi stor pris på. Vi glæder os også rigtig meget til at komme igang med træningen og til at se hvalpene igen med deres nye skønne ejere.

Træningsplanen er lagt ind under Events - det bliver torsdage vi træner og vi bliver mange så hold øje med Event siden, for det er her der vil blive lagt informationer om træningen - hvis vi ændre noget.

Det kan godt være en fordel at melde sig til noget træning ud over det træning i modtager hos os, måske mere lokalt i forhold til hvor I bor. Vælg gerne et hvalpemotivations hold hos Dansk Kennel Klub, de har mange forskellige racer med på deres træningshold og det er god socialisering at møde andre hunde i forskellige størrelser og med forskelligt udseende.

I finder en oversigt over DKK's trænings kredse på dette link.

http://www.dkk.dk/side.asp?ID=1521

Jeg vil også anbefale jer at anskaffe en klikker som I skal bruge på træningen hos os. Jeg anbefaler en finger klikker fordi den er let at have i hånden når man også skal betjene godbidder og hund.

Den kan I finde på dette link http://dederthing-hundeartikler.dk/klikkere-16/finger-klikker-m-elastikbaand-p6306

Den sidste anbefaling er naturligvis at følge Helle Lund's fantatiske blog med gode video klip til alt det som vi skal træne og som I derfor kan starte med at få indblik i på bedste måde.
Helle fik hvalp i februar og I kan følge hendes træningsblog helt frem til nu og se hvad hendes Toller Cookie har lært og hvordan det er indlært.

http://clevercookiescorner.blogspot.dk/2015_03_01_archive.html