Top billede

Top billede

torsdag den 23. juli 2015

Skønne dage med skønne venner...

I weekenden var vi på et helt fantastisk trænings pas i Sandstakken, hos Niels Henrik og Anette. De havde lavet en aftale med Wayne Mitchell, der har opdrættet Labdom Pochard.

Det var en lille eksklusiv træning med bare 7 deltagere og vi havde alle jævnaldrene unghunde og så ældre og mere erfarende hunde. Så vi trænede de unge om formiddagen og de gamle om eftermiddagen.

Det var virkelig en helt fantastisk oplevelse. En så dygtig instruktør har jeg aldrig trænet for. Wayne var en helt fantastisk formidler og en meget sympatisk personlighed. Han løftede os alle til et højere niveau over disse to dage.

Men det var ikke bare Wayne der gjorde denne weekend til noget særligt det var også selskabet. Alle var dedikerede til træningen, der var ingen konkurrence indbyrdes men masser af skønne drillerier og komiske bemærkninger :-) Det var så skønt at være sammen med jer.

Kim og Jane havde medbragt Champagne som de serverede ud i terrænet i høje flotte glas. Wayne kiggede godt nok noget på de skøre danskere men han syntes det var ret festligt. Vi bidragede med chokolade, som passede perfekt til den meget lækre Champagne !

Aftenen bød på virkelig dejlig mad lavet af Niels Henrik og Lars Mejlby. Nøj de to drenge kan altså godt lave mad skulle jeg hilse at sige - jeg spiste mig temmelig overmæt i lam :-) Tommy spiste sig meget overmæt i okse :-) og Lars havde lavet en vidunderlig salat med, salat, kartofler, asparges, jordbær og en lækker lækker lækker dressing, mums !!!

Vi havde både Raska og Rutta med denne weekend og søde Anette og Niels Henrik lod os låne en hundegård til de to små så de ikke skulle være i bilen så længe. De var SÅ seje de to små basser. De indtog Sandstakken med alle 4 ben solidt plantet i jorden. De hyggede sig i vandet og på de sandede skråninger når de blev luftet og når de var i hundegården var de rolige og afslappede og sov i kassen om natten. Dygtige og fornuftige hvalpe !

Tusind tak til Niels Henrik og Anette for jeres gæstfrihed og for at vi fik muligheden for at deltage på dette fantastiske træningspas. Det er vi meget taknemlige for.

Søndag aften godt brugt oven på weekenden - kørte Tommy mig til Hamlet i Herning hvor jeg skulle MR scannes. Så gik turen endelig hjem og sent på aftenen kom Nina Vik direkte fra Vigsø, så stod den på hygge med vores skønne norske veninde.

Nina har været her i et par dage nu og hygget sig med os. Vi har trænet hund til den store guld medalje, men Nina er også SÅ herlig at have på besøg for hun ligesom bare er her og hjælper med alt. Det er let at have gæster på denne måde :-)

Tommy er draget til Tyskland på job og kommer hjem imorgen, så nu vil jeg slappe af og nyde roen i huset og bare være lidt, se om jeg kan rumme alle de skønne indtryk weekenden og denne uge har bragt :-)