Top billede

Top billede

torsdag den 15. januar 2015

Årspokal uddeling på lørdag.

I januar har vi traditionen tro årspokal uddeling. I år har vi valgt at det ikke skal være traditionel markprøve træning, men istedet skal vi have en lidt sjov dag, med sjove opgaver.

Vi har lånt hallen i Sanne's Hundecenter i Hedensted og hvis nogen har "sagerne" så er det Sanne. Det er bare skønt at kunne trække ind i en hal i det her "møgvejr" og kunne lave noget sjovt og uforpligtende for hundene og mennesker.

Jeg ved at "nogen" har forsøgt at "fritte" Sanne for "hvad der skal ske" ha ha  - men I kan godt få at vide at I skal lave nogle skurpskøre opgaver og det hjælper ikke et hak at tro at I kan forberede jer - det bliver en slags Rally - meeeeen de af jer som kender Rally I bliver overrasket - for det bliver en Rally a la Brown Hunt med et twist af Sanne Ammitsbøl. Så I kan godt glemme jeres seriøse gundog hat hjemme og medbringe en sjov hat :-)

Nogen vil gerne have billeder fra dagen så alle der har et kamera tag det med og film løs :-)

Lige nu plejer jeg en gedigen forkølelse. Sofaen er indtaget og jeg tror nok at alle forberedelser er ved at være på plads.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer alle. Vi bliver i år 17 skønne mennesker - dejligt at I altid bakker op om denne dag, det er vi rigtig glade for.