Top billede

Top billede

søndag den 4. januar 2015

Hvalpetest og tøsetræning

I går gik dagen med en gang tøsetræning. Det var rigtig længe siden at jeg havde trænet med Helle, Marie og Jeanette, så vi havde aftalt at vi skulle træne i juleferien. Det blev en skøn træningsdag i Fredericia, og dejlig brunch hos Helle efter træningen.

Alle hundene var vildt dygtige. Marie og Mejse har virkelig arbejdet med roen inde omkring Marie og det har båret frugt. Mejse er meget lydhør og Marie havde let ved at fører hende på opgaverne. Lille vilde Spica gjorde også en god figur sammen med Helle. De er et skønt makker par de to. Jeanette og Merlot er roen selv. Jeanette er vildt dygtig til at læse sin hund og lige nu arbejder de med en lille detalje i ligeud dirigeringerne. Alle 3 piger bliver spændende at følge i den kommende sæson.

I dag har jeg været helt ude i Hampen :-) Fik æren af at hvalpeteste et kuld skønne golden hvalpe hos kennel Falkirks :-) Fine solide hvalpe, med skønne temperamenter og stor samarbejdsvilje. Det er altid spændende at teste en anden race end ens egen. Goldens er noget mere nysgerrige end jeg oplever labrador hvalpe. De er aktive og nysgerrige på arena øvelsen, hvor jeg syntes at labrador gerne er aktive men helst sammen med Test lederen.

Eftermiddagen gik med træning af Ketchup, Navy, Skimmer og Indy sammen med Tommy. Jeg syntes virkelig at vores to unghunde er dygtige. De har kanon fin vildt behandling, fine afleveringer og så er det vildt stærke i deres linier på dirigeringerne. Det er en fornøjelse at arbejde med dem.

Ketchup og Navy er begge bevæget sig ud over grænsen fra åbenklassen. De er begge på vej videre i forløbet, ikke vinderklasse klar men de er godt på vej og nogle øvelser klarer de bedre end andre. De mangler noget sikkerhed og tillid i dirigeringsarbejdet, men det kommer er vi sikre på.

Imorgen skal jeg for første gang i 3 måneder gå et spor med Indy. Sæsonen står for døren og vi skal friske op på spor arbejdet og se om ikke den lille gule dreng kan blive klar til en tre timers prøve.