Top billede

Top billede

onsdag den 28. januar 2015

Gråt og vådt :-)

Jeg skulle møde tidligt på job i dag til en laaaang vagt, så jeg besluttede at tage i svømmehallen med alle 8 hunde i formiddags. Det er altid et hit at komme i svømmehallen. Vores hunde elsker at sejle frem og tilbage i bassinet og nyde lidt vægtløshed og give den gas i tempereret vand.

Indy og Skimmer er ved at være super seje til at færdes i svømmehallen. De har faste makkere de svømmer med. Indy svømmer altid med gamle Silke og Skimmer svømmer altid med Topper. Topper og Silke er altid super gode til at lære de unge hunde op. De er begge vildt glade for svømmehallen, de er nok det man godt kan kalde begejstrede.

Trods det at de er vildt begejstrede så er de også meget velopdragende, så de er lette at styre og sætte af på rampen eller få til at gå roligt ud på rampen, så de hjælper de unge hunde i gang. De er også begge vilde med at blive bruset over og vilde med at blive tørret med den mega store føntørre :-)

Både Indy og Skimmer har lært disse gode vaner og manerer. Særligt Skimmer er et lille dydsmønster. Han går stille og roligt ind af døren og direkte hen og sætter sig i bruse kabinen :-) Det ser vildt sjovt ud at han kender øvelsen så godt at han bare sidder der og venter til jeg er klar til at bruse ham over :-)

Indy er lidt speciel - han starter med ikke at ville i bassinet. Efter at Silke har taget 3-4 ture frem og tilbage så lokker jeg Indy i bassinet og herefter er der absolut ingen problemer og han springer glad i bassinet, men det er lidt mystisk at han faktisk ikke vil i bassinet til en start.

Både Indy og Skimmer bliver tørret med den store larmende føntørre og det er de helt trygge ved. Det har taget nogle måneder at lærer dem at blive fortrolige med føntørren - men nu er de lige så vilde med den som resten af flokken. Indy har en ide om at han skal stå inde mellem mine ben når han skal føntørres, skøre knægt :-)

Det var en skøn formiddag og vi trænede afleveringer fra vand med de to unge drenge og alle poterne fik motion så det var med god samvittighed at jeg drog på jobbet.