Top billede

Top billede

søndag den 18. januar 2015

Årspokal uddelingen 2014

Nøj vi havde en skøn dag. 17 skønne hvalpekøbere var mødt op og der var dømt fest og farver på Sanne's hundecenter i Hedensted.

Vi startede med at hilse og kramme og tale i munden på hinanden, som det høre sig til når vi mødes og ikke har set hinanden længe :-)

Så stod den på 3 gange stafet i hold. Hvert hold skulle igennem hver bane på tid. Første bane var 3 x balje øvelse og nøj hvor var der stor kreativitet. Nogle var gode til at lokke hunden op på baljen og så "diskret" at bumpe ind i hunden, så den ramte venstre ben jo jo alle kneb gælder. Andre havde øvelsen i frisk erindring og lavede den bare helt perfekt.

Næste øvelse var en lille Rally bane. Første øvelse var at få hunden til at snurre en omgang ved førerens venstre side, jeg tror nok at "nogen" syntes de havde for korte arme i denne øvelse. Øvelse 2 var slalom mellem kegler, "nogen" troede at det var bowling så keglerne blev i den grad lagt ned.

Øvelse 3 var en så kaldt tysker vending. Denne øvelse var lige noget for krops mongoler og der blev givet mange versioner af denne øvelse :-) til stor jubel og billige tilråb fra de øvrige hold. Øvelse 4 var et lille spring der ikke voldte de store problemer, sidste øvelse var et fristende 8 tal. Fristelserne var en fasan og en dummy, men men slet ikke fristelse nok, hvis der er mulighed for at vælte nogle kegler ja ja så er det da det vi gør :-)

Sidste stafet var naturligvis en agility stafet. Banen bestod af 3 spring, en planke, et A, et spring, en kort lige tunnel og slalom. Det var virkelig sjovt at se hundene i dette miljø - de elskede det og de gik til forhindringerne med fuld skrald. Kanon sjov oplevelse for både hunde og fører.

Hold 3 vandt stafetten foran hold 1 og hold 2, så Holdkaptajn Peter Kristensen fik stafetten med hjem og skal bringe den med til næste års Årspokal uddeling.

Hjem på Østergård og spise tarteletter med fasan i asparges uhhhmm det smagte virkelig godt. Uddeling af Pokaler, til Karl og Heidi og alle deltagerne fik en fin lyserød dummy med Apporterer for livet logo på.

Så stod den på pakkespil, kaffe og Peters læker lagkager !!! Sikke en skøn dag ! Tusinde tak til jer alle for godt humør og skønne grin. Tak fordi I alle gik med i legen og gav den max gas.