Top billede

Top billede

søndag den 19. april 2015

Pligter fremfor fornøjelser :-)

Selvom det er sjovere at drøne ud og træne hund eller tage på prøve her i foråret så er der bare nogle forberedelser til de kommende hvalpekuld som vi er nød til at få i orden. Pligterne kalder så vi har arbejdet i denne weekend. De udvendige hundegårde trængte til at blive pudset lidt huller i væggende og blive malet, og så skulle lidt af belægningen ændres i hvalpegården.

Det slider på hundegårdene i længden for det er hundenes fristed og specielt unghundene hærger lidt når de går og hygger sig på egne hånd :-)

I denne weekend er der igen dygtige Brown Hunt'ere på prøve. Igår var Heidi og Mette i ilden i det sjællandske og lavede flotte WT resultater. I dag er de på B-prøve og også Eva Svensson og Minna fra det Svenske er draget til Danmark for at komme på prøve. I sverige er det SÅ svært at få plads på en prøve så ofte må svenskerne til Danmark for at gå til prøve.

Glæder mig til at høre resultaterne fra dagens B-prøve :-)

Her kommer lidt billeder fra vores arbejdsweekend ! Tommy lægger sten, mens jeg maler kanter og så maler vi vægge. Tommy er nu suset på skydebanen til en gang feltskydning - så nu slapper jeg lidt af og hviler :-)