Top billede

Top billede

onsdag den 8. april 2015

Smukke hurtige lange stænger ....

Idag kom der endelig resultat på hofterne på vores to engelske drenge. Selvom de så rigtig fine ud på billederne hos dyrlægen så er det bare skønt at få resultatet sort på hvidt - flotte A hofter og 0 på albuerne har de begge to !!!

Så nu kan de bare give den max gas på de der lange stænger de suser rundt på, uden at vi bekymre os om et røntgen resultat hurra !!!

Det er ingen hemmelighed at vi begge er rigtig glade for vores to super søde hanhunde. De er lige så forskellige i farve og statur som de er at træne. Vi er vildt glade for dem og ville have så svært ved at skulle omplacere dem hvis de ikke var rene i røntgen - så vi er vidst begge åndet lettet op.

I skrivende stund venter vi på EIC og SD2 resultat på Indy. Senere på året skal de begge øjenlyses og Skimmer skal DNA testes men det er en større udskrivning at gøre begge klar avls mæssigt så det bliver i to portioner :-)

Jeg ved at Indy har 3 søskende i England som også bliver røntgen fotograferet i denne uge så det bliver spændende at høre om også de er fine. Dejligt at have købt hund hos en opdrætter der får flere afkom undersøgt så vi ved lidt om linien.