Top billede

Top billede

søndag den 12. april 2015

Træning, Træning, Træning og resultater ....

Igen har Brown Hunt'erne været i ilden og gjort det super flot.

I går var Lene Meisner på RJK's Apporteringsprøve og bestod prøven med både Demo og Kondi - super flot resultat og så er prøverne åbne for jer i RJK regi. Tillykke Lene, super flot.

Jeanette/Merlot og Trine/Huxi
På Fyn var Jeanette med Merlot på mini WT i åbenklasse og satte kun 2 point til på de 3 poster, super flot. Trine og Huxi deltog i begynderklassen og satte bare 4 point til på de 3 poster - super flot af de to skønne tøser :-)

I det sjællandske var Joan og Holly på deres første C-prøve og lavede en flot 2.pr. Tillykke Joan. Michael og Mette var også afsted med både Trille og Boogie. Mette og Boogie fik igen en fin 1.pr. i åbenklasse og Michael og Trille deltog i finalen i vinderklassen, super sejt ! Michael førte også sin nye unghund Vega som er efter Trille og Miko og fik en fin 1.pr. i begynderklasse, Tillykke Mette og Michael.

Tommy og jeg havde de to unge drenge med på off. Working Test, en prøve der nok var lige til den svære side for de to meget unge hunde og sådan er det jo nogen gange. Indy var uheldig ikke at få en dummy hjem trods ihærdige forsøg i området, så han inkasserede et nul, men lavede 20 20 16 på posterne inden så jeg kan ikke sige at jeg ikke var tilfreds med ham.

Skimmer og Tommy bestod og de havde katalog nr. 13 og scorede bl.a. også 3 x 13 ha ha, så hvem siger at det er et uheldigt tal :-)

Brown Hunt's Handy
I dag var vi på B-prøve og der opnåede de begge 1.pr. i begynderklasse. Igen en svær prøve som nok også var i overkanten for vores unge og urutinerede hunde. Vi var i alle tilfælde enige om at de begge skal trænes noget mere inden de skal på prøve igen :-)

April måned er altid store sporprøve måned. I dag har Henriette været afsted på 1000m/40 timers spor prøve med Kiwi og på bare 14 minutter løste de det spor - det er godt nok super sejt. Det betyder at når det nye sporreglement træder i kraft så kan Henriette føje endnu en titel til - Tillykke Henriette og Kiwi pigen.

Peter og Handy var også på 400m/3 timers spor prøve i dag og de to dygtige drenge styrede for vildt. En fin 1.pr. kom i hus og sørme om ikke også de sluttede som prøvens bedste 3 timers hund. Wau siger jeg bare - sikke en flot debut. Tillykke Peter og Handy !!!

I Svendborg har Jacob og BH Frey været til endnu en DCH konkurrence i B-klassen. Igen blev de nr. 1 og denne gang med 192,8 point ud af 200 mulige og slog dermed 30 andre konkurrenter. Frey har nu på bare to konkurrencer fået begge sine oprykninger til A-klassen. Det betyder at Jacob og Frey fra næste år skal i konkurrence i A-klassen, men mon ikke der skal konkurreres lidt endnu i B-klassen i år :-) Tillykke Jacob og Frey.

I det jyske var Kurt og Focus til deres første konkurrence i B-klassen og de opnåede også at bestå i klassen og sluttede som nr. 3 og dermed sikrede de sig deres første oprykning til A-klassen. Det er godt nok super sejt - tillykke Kurt og Focus.

Håber ikke at jeg har glemt nogen i mængden af resultater der er suset ind på min telefon i denne weekend - tillykke alle sammen I er super seje og jeg er vildt stolt af jer !