Top billede

Top billede

søndag den 8. februar 2015

Flotte resultater .....

Igår var jeg i Marbæk og dømme åbenklassen. Det var en rigtig god prøve med rigtig fint oplæg, mange rigtig dygtige hunde.

Der var rigtig mange Brown Hunt'ere i ilden denne dag. Peter/Handy og Trine/Huxi var til brugsprøve og bestod begge - super sejt. Tommy og jeg var også til brugsprøve med Skimmer og Indy og bestod også brugsprøven.

I begynderklassen deltog Karen/Meyer og fik en fin 1.pr., Kent og Seven fik en fin 2.pr. Lena og Fanta fik en 3. pr. og Marie med Mejse fik en 3.pr.

I åbenklassen debuterede Jeanette med Merlot og gik en rigtig fin prøve, til 1.pr. ved mig som jo nok er lidt skrap, men denne 1.pr. var fuldt fortjent. Merlot havde ikke så let en opgave på søget da makker hunden havde lidt problemer og det giver altid lidt uro i søget - men det generede ikke Merlot som gik et solidt søg.

I vinderklasse var der ikke mindre end 4 Brown Huntere der debuterede. Set i bagklogskabens altid så klarer lys så skulle Tommy nok ikke have startet Navy. Navy er ikke helt tryg ved at søge med en anden hund så han lader sig presse ud af terrænet og han kan ikke sendes forbi en anden hund på vej ud i søget så det var ikke en god oplevelse for Navy. Tommy var godt tilfreds med hans arbejde på de øvrige poster men søget skal have noget opmærksomhed fremad rettet.

Lene startede Demo og Kondi. Demo var som sædvanligt lyn hurtig på opgaverne men vidst nok lidt for hurtig på den første den lille knallert. Senere fik hun lidt problemer i søget. Kondi gik til gengæld et kanon flot søg men bommede på dirigeringen. Lene kunne heldigvis grine af det og træner videre.

Anne Grete og Emma lavede en solid prøve og blev udtaget til finalen. En lille tramp rykkede lidt ved placeringerne og Anne Grete og Emma sluttede som nr. 5 - super flot debut.

Senere susede vi ind forbi Charlotte Staun og fik lækre hjemmebagte muffins og varm kakao med cognac mums siger jeg bare. Dejlig aftens mad og skønne snakke om ..... Nåååå ja hunde !!

Hjem på hovedet i seng og så stod den på træning i formiddags og nu sidder jeg på jobbet :-)