Top billede

Top billede

mandag den 2. februar 2015

Nytårs kur :-)

Er startet op igen på 5:2 efter en pause i december og januar. Det er faktisk lidt hårdt meeen det er nu at det skal være ..... 2015 bliver en lang nytårs kur, for jeg skal slippe nogle kilo. Så til alle jer skønne mennesker ude i det ganske land - hvis jeg takker nej til noget kulinarisk så er det med god grund og I vil hjælpe mig hvis I ikke forsøger at lokke mig i fordærv :-) Taaak !

Denne uge er allerede startet godt - god motion i bakkerne sammen med Jeanette idag på træningen af poterne og sund mad er tilberedt og indtaget og forberedt til fastedagen imorgen. Holder faste dag tirsdag og fredag i denne uge.

Rigtig god træning med Merlot og Ketchup i dag i skoven. Merlot er virkelig rykket hen over vinteren og han har i dag lavet lige så lange dirigeringer som Ketchup. Det skønne kuperede terræn vi trænede på i dag, gav mulighed for lange dirigeringer. Merlot skulle gå et makker søg så det gjorde han med Ketchup, med gode terrænskift gennem søget og det gik super fint.

Ketchup bliver mere og mere lydig på sine dirigeringer og det er skønt at arbejde med hende. Hun er en virkelig glad og energisk tæve som altid gør sit bedste.

Indy fik lidt markeringer i det kuperede terræn over åen og rundt i bakkerne og hans koncentration blev bedre og bedre. Rigtig god træning og afsluttende gå tur med flokken.

Nu går turen på jobbet :-)